Συνεδριάζει την Τετάρτη 27-1-2021 στις 17:00 μμ η κοινότητα Ναυπάκτου με τηλεδιάσκεψη,με την χρήση της τεχνολογίας www.epresence.gov.gr, σύμφωνα με την με τις υπ’αριθμ.163/29-5-2020 & 426/13-11-2020 εγκυκλίους ΥΠ.ΕΣ., και τις διατάξεις του άρθρου 88 του Ν.3852/2010 με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

1) Έκφραση γνώμης για την υπ΄ αριθμ. Πρωτ. 23301/21-1-2021 εισήγηση της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος με θέμα «Επέκταση Δημοτικού φωτισμού στην Παλ/για Ναυπάκτου».
2) Έκφραση γνώμης για την υπ΄αριθμ. Πρωτ. 672/15-1-2021 εισήγηση της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος με θέμα «Αγορά οικογενειακού τάφου στο κοιμητήριο των Αγίων Αποστόλων της Τ.Κ Ναυπάκτου της Δ.Ε Ναυπάκτου του Δήμου Ναυπακτίας»
3) Διατύπωση πρότασης για εύρεση χώρου για εκθέσεις ιδιωτών. (εισηγητής κ. Κιμινουλάκη).
4) Διατύπωση πρότασης για απομάκρυνση ηλεκτρονικής ταμπέλας μη λειτουργικής στην πλατεία Ησιόδου. (εισηγητής κ. Κιμινουλάκη).
5) Διατύπωση πρότασης για την Ανάπλαση του κτήματος Κοζώνη με την κατασκευή Ανοικτού θεάτρου στο χώρο αυτό, ως και την & ΑποκατάστασηΑνάδειξη του κτιρίου του «Μακαρονοποιείου». (εισηγητής κ. Υφαντής)
6) Διατύπωση πρότασης για τοποθέτηση τριών ( 3 ) φωτιστικών λαμπτήρων με την τοποθέτηση ισάριθμων στύλων στην Συνοικία Λεπτοκαρύτικα και περί το τέλος της οδού Φωτομάρα (δυτική παρόχθια οδός του χειμάρρου ΣΚΑ), στο σημείο διασταύρωσης με την της οδού Πυλλήνη. (εισηγητής κ. Βαρελάς).
7) Διατύπωση πρότασης για τοποθέτηση φωτιστικού σώματος στη διασταύρωση της οδού Φωτομάρα με την λεωφόρο Αθηνών (γέφυρα του χειμάρρου ΣΚΑ).
(εισηγητής κ. Βαρελάς).
8) Διατύπωση πρότασης για τις πάγιες προκαταβολές (εισηγητής κ. Αδραχτάς)
9) Διατύπωση πρότασης για τους πίνακες ανακοινώσεων που έχουν παρθεί αποφάσεις. (εισηγητής κ. Αδραχτάς)
10) Διατύπωση πρότασης για τον δρόμο κάτω από το Ξενία Κάθοδος Δωριέων γιατί ακόμα δεν έχει αλλάξει φορά . (εισηγητής κ. Αδραχτάς)
11) Διατύπωση πρότασης για το πρόβλημα που παραμένει ακόμα με κολλημένες αφίσες. (εισηγητής κ. Αδραχτάς)
12) Διατύπωση πρότασης για ποιό λόγο δεν υπήρξε αντιπρόσωπος στο δημοτικό συμβούλιο για τον προυπολογισμό και τεχνικό πρόγραμμα του 2021 στις 21/12/2020. (εισηγητής κ. Αδραχτάς)
13) Διατύπωση πρότασης για ποιόν λόγο δεν πραγματοποιήθηκε συμβούλιο της Κοινότητας Ναυπάκτου τον Δεκέμβριο. (εισηγητής κ. Αδραχτάς)
14) Διατύπωση πρότασης σχετικά με το πρόβλημα της ρίψης σκουπιδιών και μεγάλων αντικειμένων εκτός κάδων κοντά στην περιοχή των δευτέρων εργατικών κατοικιών δημιουργώντας μεγάλο πρόβλημα οπτικά αλλά και με εστίες μόλυνσης. (εισηγητής κ. Αδραχτάς)
15) Διατύπωση πρότασης για το πρόβλημα στον δρόμο προς Σκάλα δίπλα από το ΣΚΑ (Μεγάλου Αλέξανδρου) με το κενό στο πεζοδρόμιο που υπάρχει για τους κάδους που δεν είναι πλέον σε αυτήν την θέση και πιο πάνω που μπλοκάρουν το υπάρχον πεζοδρόμιο οι συγκεκριμένοι κάδοι. (εισηγητής κ. Αδραχτάς).



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...