Ναύπακτος: Βρήκε ακυβέρνητο Yacht και το έβγαλε στην παραλία- Συνελήφθη ένας άνδρας- «Ύποπτη» χαρακτηρίζεται η υπόθεση- ΦΩΤΟ

Ένα ακυβέρνητο Yacht βρέθηκε ακυβέρνητο ανοικτά της παραλίας της Παλιοπαναγιάς στην Ναύπακτος περίπου στις 8:00 το απόγευμα της Παρασκευής. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr το καράβι βρήκε μια γυναίκα η οποία μάλιστα μπήκε μέσα στη θάλασσα για να το τραβήξει και να το βγάλει στην ακτή.

Ειδοποίηση το Λιμενικό και από εκεί ξεκινούν τα ακόμα πιο περίεργα. Σύμφωνα με πληροφορίες μας το Cruiser ήταν κλεμμένο από την Αθήνα και εγκαταλειφτεί προκειμένου να το βρουν αλλοδαποί που ήταν κρυμμένοι στην περιοχή. Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι λίγη ώρα αργότερα οι Λιμενικοί εντόπισαν έναν άνδρα τον οποίο και συνέλαβαν για πιθανή του εμπλοκή σε υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών.

Το thebest.gr επικοινώνησε με το Λιμενικό Ναυπάκτου από όπου επιβεβαίωσαν μόνο την πληροφορίες της ανεύρεσης του σκάφους και αρνήθηκαν να δώσουν οποιαδήποτε άλλη ενημέρωση καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη προανάκριση.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...