Ναύπακτος ημερίδα : Επενδυτικές Ευκαιρίες σε Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας!!!

Επενδυτικές Ευκαιρίες σε Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας!!!

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ναυπάκτου και η Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών Ναυπακτίας και Δωρίδος  διοργανώνουν ενημερωτική ημερίδα για τις Επενδυτικές Ευκαιρίες, που δίνει σε επιχειρηματίες και ιδιώτες, ο νόμος για τις Ενεργειακές Κοινότητες…

Έως τώρα τα οφέλη από τις επενδύσεις σε Ανανεώσιμες πηγές Ενέργειας (ΑΕΠ) τα είχαν μόνο εταιρείες με μεγάλα διαθέσιμα κεφάλαια.

Ο νέος νόμος για τις Ενεργειακές Κοινότητες δίνει τα εξής πλεονεκτήματα:

  • οι Ενεργειακές Κοινότητες είναι ένα είδος τοπικού συνεταιρισμού που επιτρέπει σε ανθρώπους να επενδύσουνακόμη καιμικρό κεφάλαιο στις Α.Π.Ε.
  • οι μέτοχοι των ενεργειακών κοινοτήτων δεν αποκτούν την ιδιότητα του επαγγελματία καθώς τα έσοδα δεν θεωρούνται έσοδα από ελεύθερο επάγγελμα. Επομένως στις ενεργειακές κοινότητες μπορεί να συμμετέχουν οι πάντες, ελεύθεροι επαγγελματίες, ιδιωτικοί Υπάλληλοι, Δημόσιοι Υπάλληλοι ακόμη και συνταξιούχοι.Επίσης δεν χρειάζεται να ασφαλιστούν στον ΕΦΚΑ.
  • η τιμή αγοράς του παραγόμενου ρεύματος από τις Ενεργειακές Κοινότητες είναι 10% ακριβότερη σε σχέση με τις άλλες εταιρείες παραγωγής ρεύματος.

Καλούμε όσους ενδιαφέρονται να έρθουν στην ημερίδα για να συζητήσουμε την προοπτική ίδρυσης και επένδυσης σε ενεργειακές κοινότητες στη Ναύπακτο.

Η Ημερίδα θα γίνει την Τετάρτη 11 Μαρτίου στις 7μμ, στο κτήριο Ναυπακτία, στο Λιμάνι της Ναυπάκτου.

Εκ του ΔΣ του

Εμπορικού Συλλόγου Ναυπάκτου

Ο Πρόεδρος

Αποστόλης Παπαϊωάννου



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...