Ναύπακτος: Με λαμπρότητα ο εορτασμός των Θεοφανείων.Φωτο-Βίντεο

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα γιορτάστηκαν και φέτος τα Άγια Θεοφάνεια στη Ναύπακτο,με την καθιερωμένη Αρχιερατική Θεία Λειτουργία,στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγ.Δημητρίου,χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ναυπάκτου & Αγ.Βλασίου κ.κ. Ιεροθέου. Ακολούθως με πομπή,κλήρος και λαός μετέβησαν στο γραφικό λιμάνι της πόλης για τη ρίψη του Τιμίου Σταυρού και τον καθαγιασμό των υδάτων.

Το τσουχτερό κρύο δεν εμπόδισε αρκετούς να πέσουν για να πιάσουν τον Τίμιο Σταυρό στα παγωμένα νερά της Ναυπάκτου και μάλιστα φέτος για πρώτη φορά γυναίκα έπιασε τον Σταυρό. Πρόκειται για την εικοσάχρονη Ευριδίκη Λουκοπούλου.

Στον εορτασμό των Θεοφανείων στη Ναύπακτο παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Γκίζας , οι πρώην δήμαρχοι κ. Λουκόπουλος , κ. Παπαθανάσης και  κ. Μπουλές, οι βουλευτές του νομού κ. Κωνσταντόπουλος και κ. Βαρεμένος , ο πολιτευτής και γραμματέας στρατηγικού σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας κ. Φεύγας, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Σιμάκης , οι αντιδήμαρχοι κ. Τσουκαλάς και κ. Χοχτούλας  ,ο βοηθός του περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Γούδας, η περιφερειακή σύμβουλος κ. Γρίνου  , ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Μεσολογγίου κ. Παΐσιος , καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Κονίδας ,κ. Δημητρόπουλος και κ. Κιούσης.

Βίντεο με την Ευριδίκη την πρώτη γυναίκα που έπιασε το σταυρό στη Ναύπακτο.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...