Ναύπακτος Νεότερα: Έκανε βουτιά από το φάρο και τραυματίστηκε πέφτοντας στο τσιμέντο.Βίντεο

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το επίμαχο βίντεο της πτώσης του νεαρού από το ύψος του φάρου στο λιμάνι της Ναυπάκτου βρίσκεται από τις πρώτες ώρες στην κατοχή μας,αλλά έχουμε επιλέξει συνειδητά να μην το ανεβάσουμε για ευνόητους λόγους.

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Νεότερα: 2:34

Αυτή την ώρα ο νεαρός υποβάλεται σε εξετάσεις στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας Πατρών .Έχει τις αισθήσεις και νιώθει και τα πόδια του. Η πληροφορία που διέρευσε ότι δεν κουνάει τα πόδια του δεν ισχύει. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες το παιδί έχει τραυματιστεί στον αστράγαλο , όμως θα υποβληθεί σε γενικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν έχει κάποιον άλλο τραυμτισμό.

Νεότερα: 1:58

Σύμφωνα με πληροφορίες του Nafpaktianews.gr της τελευταίας στιγμής το παιδί είναι καλά έχει τραυματιστεί στα πόδια του. Η πληροφορία που διέρευσε ότι δεν κουνάει τα πόδια του δεν ισχύει. Αυτή το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Ναυπάκτου φτάνει στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας όπου ο νεαρός θα υποβληθεί σε εξετάσεις.Αξίζει να αναφέρουμε ότι σημαντική ήταν η παρέμβαση του λιμενικού , και ακόμη δυο ατόμων εκ των οποίον ο ένας γιατρός όπου άμεσα έπεσαν στη θάλασσα και έκαναν ότι έπρεπε το παιδί να μείνει στη σωστή θέση έως ότου το έμπειρο προσωπικό του ΕΚΑΒ Ναυπάκτου και της Πυροσβεστικής υπηρεσίας να βγάλει το παιδί από την θάλασσα.

Νεότερα:1:23

  Αυτή την ώρα ο νεαρός μεταφέρεται με αισθήσεις στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρεάς της Πάτρας τραυματισμένος στα  πόδια. Σύμφωνα με πληροφορίες του Nafpaktianews.gr ο νεαρός έπεσε από το φάρο για να κάνει βουτιά στην θάλασσα , όμως ή έκανε λάθος υπολογισμό ή σταμάτησε στην άκρη με αποτέλεσμα να γλυστρίσει και να πέσει στο τσιμέντο με τα πόδια του και στη συνέχεια στη θάλασσα. Αμέσως έπεσε στη θάλασσα λιμενικός εκτός υπηρεσίας και ακόμη ένα άτομο όπου τον κράτησαν στην επιφάνεια ενώ συνέχισε να έχει τις αισθήσεις του.

Νεότερα 1:21:

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Π.Υ. Ναυπάκτου όπου βοήθησαν για να βγει  από την θάλασσα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο νεαρός είχε αισθήσεις  

Στο σημείο έσπευσε πυροσβεστικό όχημα που συμμετείχε

Νεότερα:

Μόλις έγινε αντιληπτό τι συνέβη αμέσως έπεσε στην θάλασσα ένα άλλο παιδί που ήταν στο σημείο και τον κράτησε στην επιφάνια.

Πρώτη ενημέρωση:

Ατύχημα σημειώθηκε μετά από βουτιά που προσπάθησε να κάνει νεαρός από το φάρο στο λιμάνι της Ναυπακτου.

Το περιστατικό σημειώθηκε πριν λίγη ώρα .

Σε λίγο περισσότερα



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...