ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δηλώσεις Κοτρωνιά στο Nafpaktianews.gr

Η πυρκαγιά συνεχίζει να σιγοκαίει και όπως αναφέραμε έχει ξεσπάσει σε σημείο που έχει δημιουργηθεί σε μια αυθαίρετη χωματερή όπου ο καθένας εναποθέτει σκουπίδια , κλαδιά και στρώματα που εδώ και αρκετά χρόνια παραμένει σε αυτή την κατάσταση. Ειδικά φέτος με τις πυρκαγιές ο δήμος πρέπει να βρει άμεσα λύση.

Νεότερη ενημέρωση: 21:16 Παραμένει υπο έλεγχο η πυρκαγιά παρά τις συνεχείς αναζωπυρώσεις. Στο σημείο και ο αντιδήμαρχος κ. Χοχτούλας.

Δείτε δηλώσεις:

Νεότερη ενημέρωση 21:04: Η πυρκαγιά είναι υπό έλεγχο παρά την μικρή αναζωπύρωση που είχαμε. Στο σημείο επιχειρούν τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα , ένα μηχάνημα έργου του Δήμου Ναυπακτίας , αστυνομική δύναμη και η εθελοντική Ελληνοαμερικανική ομάδα έρευνας και διάσωσης.

Νεότερα: Μερική αναζωπύρωση έχουμε αυτή την ώρα στην πυρκαγιά εκεί που όλα έδειχναν ότι έχει ελεγχθεί. Στο σημείο έρχεται και μηχάνημα έργου του Δήμου Ναυπακτίας.

Νεότερη ενημέρωση

Η πυρκαγιά είναι υπο έλεγχο όμως επιχειρούν 4 πυροσβεστικά οχήματα και η Ελληνοαμερικανική ομάδα έρευνας και διάσωσης. Η πυρκαγιά ξέσπασε σε σημείο όπου υπάρχουν ξερά κλαδιά και πλαστικές σακούλες με χόρτα και στρώματα.

Πρώτη ενημέρωση

Πυρκαγιά ξέσπασε στην περιοχή του ΣΚΑ στο ύψος του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας πρίν λίγα λεπτά. Άμεση ήταν η επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας και της Ελληνοαμερικανικής ομάδας έρευνας και διάσωσης. Η πυρκαγιά σύμφωνα με πληροφορίες του Nafpaktianews.gr είναι ελεγχόμενη όμως τα πυροσβεστικά οχήματα και η εθελοντική ομάδα συνεχίζουν να επιχειρούν.

Σε λίγο περισσότερα .

Βίντεο πριν λίγο

Πρώτα βίντεο



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...