Ναύπακτος: Συμβολική η πρώτη φωτογράφιση των υποψηφίων Κοτσανά με φόντο τις λυόμενες αίθουσες του 3ου δημοτικού σχολείου

-Δικαίωμα στη μόρφωση,επί ίσοις όροις για όλα τα παιδιά του δήμου μας.

Φωτογράφιση με νόημα για τους πρώτους 20 υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους και ανακοίνωσης των πρώτων 25 συμβούλων, της παράταξης Κοτσανά,αποτέλεσαν σήμερα,οι λυόμενες αίθουσες του 3ου δημοτικού σχολείου Ναυπάκτου,που βρίσκονται στην περιοχή του αλσυλλίου στο Γρίμποβο Ναυπάκτου.

Ερωτηθείς σχετικά για τον τόπο που αυτή επιλέχθηκε να γίνει, ο επικεφαλής της παράταξης Ανδρέας Κοτσανάς, απάντησε, ότι η πρώτη αυτή παρουσίαση των υποψηφίων του είχε συμβολικό χαρακτήρα, προκειμένου να αναδειχθεί ένα χρόνιο πρόβλημα δεκαετίας που ταλανίζει την τοπική κοινωνία, ήδη, από το 2009 και είναι οι μόνιμες σχολικές εγκαταστάσεις του 3ου δημοτικού σχολείου Ναυπάκτου.

Ένα πρόβλημα που συνεχίζει μέχρι και στις μέρες μας να υφίσταται και  να ταλαιπωρεί εκατοντάδες οικογένειες και χιλιάδες μαθητές στο πέρασμα των χρόνων.

Στην προσπάθεια αυτή,η επόμενη δημοτική αρχή θα πρέπει να σταθεί αλληλέγγυα στη μαθητική κοινότητα του 3ου δημοτικού σχολείου Ναυπάκτου, παρέχοντας ίσο δικαίωμα στη μόρφωση για όλα τα παιδιά του δήμου μας.

Ανακοίνωση των 25 πρώτων υποψηφίων του συνδυασμού μας παράλληλα με την συμβολικού χαρακτήρα επίσκεψη μας στις λυόμενες αίθουσες του 3ου Δημοτικού σχολείου Ναυπάκτου.

1.ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
2.ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ
3.ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΦΩΤΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
4.ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
5.ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
6.ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΣΤΗΣ του ΣΑΒΒΑ
7.ΖΑΜΠΑΡΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
8.ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΒΙΚΥ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
9.ΚΑΚΚΟΣ ΜΑΚΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
10.ΚΑΛΑΒΡΟΥΖΙΩΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του ΦΩΤΗ
11.ΚΑΡΑΔΗΜΑ ΦΩΤΕΙΝΗ του ΑΧΙΛΛΕΑ
12.ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
13.ΚΑΡΝΑΧΩΡΙΤΗ ΛΙΝΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
14.ΚΕΡΑΣΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ
15.ΚΟΡΓΙΑΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
16.ΚΟΤΣΑΝΑΣ ΚΑΡΠΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
17.ΚΟΥΡΜΟΥΣΗ ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
18.ΜΑΣΤΡΑΠΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
19.ΜΙΧΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
20.ΝΟΥΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
21.ΝΤΟΥΝΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ
22.ΠΡΙΟΒΟΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
23.ΤΑΜΠΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
24.ΤΡΟΥΜΠΟΥΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ του ΙΩΑΝΝΗ
25.ΤΥΡΟΠΑΝΗ – ΜΠΕΚΟΥ ΙΩΑΝΝΑ του ΛΕΩΝΙΔΑ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Θέλετε μόνημες εγκαταστάσεις και για το 3ο δημοτικό και για το ΤΕΙ!!! Κρίμα τα καημένα τα παιδιά που θα κάνουν για πολλά χρόνια ακόμα στα προκατ. Ευτυχώς για τους φοιτητές το τμήμα έχει βάλει πλώρη για Πάτρα. Να μην πω ότι έχει αγκυροβολίσει στη Πάτρα από τώρα!!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...