Στο “στόχαστρο” της δημοτικής αρχής ο επικεφαλής της ΑΔΚΝ Γιάννης Μπουλές

Για τις 6 το απόγευμα της Τετάρτης 27.10.2021 έχει οριστεί η ματαιωθείσα σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ναυπακτίας.

Η σημερινή αναβολή προήλθε από την έλλειψη απαρτίας των μελών του δημοτικού συμβουλίου έπειτα από τις ξεχωριστές αποφάσεις που έλαβαν οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης να απέχουν.

Αναμφίβολα,ο “πόλεμος” των ανακοινώσεων των παρατάξεων κατά της δημοτικής αρχής τις προηγούμενες ημέρες, αναμένεται να μεταφερθεί και στο πεδίο του συμβουλίου της Τετάρτης

Για την ιστορία,τα θέματα που είναι εγγεγραμμένα στην ημερήσια διάταξη μπορεί να μην είναι πολλά,είναι ωστόσο αρκετά ενδιαφέροντα,ώστε να κεντρίσουν το ενδιαφέρον

  1. Αποδοχή παραίτησης και ορισμός μελών Κοινωφελής Επιχείρησης Δήμου Ναυπακτίας.  (εισηγητής κ. Δήμαρχος)
  2. Αποδοχή παραίτησης και ορισμός αναπληρωματικού μέλους ΔΕΥΑΝ. (εισηγητής κ. Δήμαρχος)
  3. Αποδοχή παραίτησης και ορισμός μελών της Δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής.  (εισηγητής κ. Δήμαρχος)
  4. Αποδοχή παραίτησης και ορισμός μέλους  ΚΑΠΗ.  (εισηγητής κ. Δήμαρχος)
  5. Ενημέρωση – συζήτηση για το Τοπικό Ρυμοτομικό Σχέδιο που αφορά στη θέση «Ξυνοροδιά» για το 3ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπάκτου. (εισηγητής κ. Δήμαρχος)
  6. Α) Τροποποίηση της υπ’αρ.132/2020 απόφασης δημοτικού συμβουλίου με θέμα: «Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ναυπάκτου, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Ναυπακτίας για την υλοποίηση του Έργου «Δημιουργία Λιμενικών Εγκαταστάσεων Εξυπηρέτησης Σκαφών στη θέση Βαρειά Ναυπάκτου που υπάγεται στον Άξονα 3.1. του προγράμματος Στρατηγικά έργα INTERREG Ελλάδα-Ιταλία 2014-2020»

Β) Έγκριση και υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ναυπάκτου, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Ναυπακτίας για την πράξη : «Αναβάθμιση παραλιακού μετώπου της πόλεως Ναυπάκτου» που υπάγεται στον Άξονα 3.1. του προγράμματος Στρατηγικά έργα INTERREG Ελλάδα-Ιταλία 2014-2020» προϋπολογισμού ύψους 1.790.000,00ευρώ.  (εισηγητής κ. Δήμαρχος)

7. Επιχορήγηση – Οικονομική βοήθεια Εκπολιτιστικού Συλλόγου     Καλαβρούζας «Ο Άγιος Αθανάσιος» (εισηγητής κ. Τσουκαλάς)



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...