Να ανοίξουν κι άλλοι λογαριασμοί

Να ανοίξουν κι άλλοι λογαριασμοί

ΠΟΛΥ καλά έκανε η αρμόδια Αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος και αποφάσισε το άνοιγμα των λογαριασμών του Κώστα Σημίτη, του αδελφού του Σπύρου, καθώς και υπουργών της τότε κυβέρνησης που ενεπλάκησαν στην αμαρτωλή σύμβαση για το C4I.
ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ που τίθεται επιτακτικά είναι πώς μπορεί να διερευνηθεί το γιγαντιαίο σκάνδαλο με το έργο της ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων που δεν το παραλάμβανε κανείς ακόμα και δέκα χρόνια μετά τους Ολυμπιακούς, όταν δεν διατάσσεται το άνοιγμα των λογαριασμών του εκπροσώπου της κοινοπραξίας.
ΤΟ ΠΡΩΤΟ πράγμα που έπρεπε να κάνουν οι αρμόδιες δικαστικές αρχές ήταν να ζητήσουν το άνοιγμα των λογαριασμών τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό του εκπροσώπου της κοινοπραξίας SAIC.
ΓΙΑΤΙ από τη διερεύνηση όλων των σκανδάλων που έχουν σχέση με εξοπλιστικά, με προμήθειες και δημόσια έργα έχει προκύψει ότι οι μίζες μοιράζονταν από τον νταραβεριτζή της υπόθεσης.
ΕΞΑΛΛΟΥ ο εκπρόσωπος της SAIC είναι αυτός που έστησε την πρώτη μετοχική σύνθεση της κοινοπραξίας βάζοντας στο παιχνίδι μια χρεοκοπημένη εταιρεία, την ALTEC η οποία μετά την υπογραφή της σύμβασης εξαφανίστηκε για να πάρει τη θέση της η SIEMENS που είχε προνομιακές σχέσεις με το σύστημα Σημίτη.
ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ δικαστές θα έπρεπε να ζητήσουν το άνοιγμα των λογαριασμών τόσο του εκπροσώπου της SAIC όσο και του τότε υπουργού Εξωτερικών Γιώργου Παπανδρέου ο οποίος τυχαίνει να έχει στενές σχέσεις με τον πρωταγωνιστή της σκανδαλώδους υπόθεσης.

 

Πηγή: https://www.kontranews.gr/POLITIKE/347038-Na-anoixoyn-ki-alloi-logariasmoi ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...