Να μην πληρώσουν το χαράτσι καλεί τα μέλη του ο Σύλλογος των Εκπαιδευτικών Αγρινίου-Θέρμου

 Το Δ.Σ. του συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαιδευσης Αγρινίου-Θέρμου ομόφωνα καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς μέλη του , να μη σπεύσουν να πληρώσουν το ποσό της εισφοράς που τους έχει σταλεί από τη Δ.Ο.Υ. μέσω του «εκκαθαριστικού σημειώματος εισφορών και τέλους επιτηδεύματος»,. Τους καλεί να παραδώσουν τα εν λόγω «εκκαθαριστικά σημειώματα», μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας (30-9-2011), στο Δ.Σ. του Συλλόγου και στους Βασίλη Κόκκοτο ,Γιάννη Μπαζώρα και Χρήστο Νταγιάντα , για την συγκέντρωσή τους   και την ομαδική κατάθεσή τους στην Δ.Ο.Υ Αγρινίου.

Αναφέρεται στην ανακοίνωση: «Είμαστε υποχρεωμένοι απέναντι στην παραφροσύνη και τρομοκρατία της τρόικας να προτάξουμε μια συλλογική κίνηση άρνησης πληρωμής του συγκεκριμένου τέλους .Η κίνηση αυτή έχει ως στόχο της να δημιουργήσει ένα δεδομένο και για άλλους συνδικαλιστικούς Συλλόγους της περιοχής μας (με τους οποίους το Δ.Σ. του Συλλόγου είναι σε επαφή).Παράλληλα εισηγούμαστε στη Δ.Ο.Ε. να πάρει μια αντίστοιχη απόφαση-πρωτοβουλία για την κάλυψη ανάλογων κινήσεων από όλους τους Συλλόγους και τους συναδέλφους της χώρας.
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, είναι καιρός πια να σπάσει το κλίμα του σοκ και του φόβου που διαποτίζει καθημερινά την ελληνική κοινωνία, μέσα από την καταιγιστική ανακοίνωση από την κυβέρνηση οικονομικών μέτρων εισπρακτικού χαρακτήρα.Όλοι μαζί μπορούμε, μέσα από έναν διακλαδικό, πανδημοσιουπαλληλικό και πανεργατικό συντονισμό, να ματαιώσουμε τα τοκογλυφικά σχέδια της τρόικας και των δανειστών για φτωχοποίηση του συνόλου των εργαζομένων, προχωρώντας άμεσα σε μια διευρυμένη πλέον στάση πληρωμών όλης της ελληνικής κοινωνίας στα κάθε είδους χαράτσια – έκτακτες εισφορές που μας επιβάλλονται.
Η οικονομική και κοινωνική λαίλαπα που μας οδηγούν δεν είναι μονόδρομος. Όλοι μαζί, με συλλογικό και συντονισμένο τρόπο, μπορούμε να τους σταματήσουμε.Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...