Νεκρός σε τροχαίο ο γιος ιδιοκτήτη αλυσίδας καταστημάτων παιχνιδιών

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες που μεταφέρει το protothema.gr  νεκρός στο τροχαίο είναι ο γιος του ιδιοκτήτη της αλυσίδας καταστημάτων παιχνιδιών «Ζαχαριάς».

Ο 23χρονος βρήκε τραγικό θάνατο, νωρίς το απόγευμα της Τρίτης, όταν το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε και το οποίο κινείτο στην οδό Τραπεζούντος στον Άγιο Στέφανο, ξέφυγε από την πορεία του και «καρφώθηκε» σε στύλο της ΔΕΗ.

Πυροσβέστες και αστυνομικοί, που έφθασαν στο σημείο, κατάφεραν να απεγκλωβίσουν από την άμορφη μάζα τον Αλέξανδρο Ζαχαριά, ο οποίος όμως ήταν ήδη νεκρός.

Συμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της Τροχαίας, ο νεαρός, που επέβαινε μόνος του στο όχημα, μάρκας Volkswagen Golf GTI, επιχείρησε να προσπεράσει προπορευόμενο όχημα, που οδηγούσε μια γυναίκα.

21:25 Έχασε την ζωή του σε θανατηφόρο τροχαίο ο γιος  ιδιοκτήτη πολύ γνωστής αλυσίδας καταστημάτων παιχνιδιών. Το όχημα προσέκρουσε με σφοδρότητα σε κολώνα.

Όπως αναφέρει το newsit.gr το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Τρίτης, στον Άγιο Στέφανο Αττικής. Στην οδό Τραπεζούντος, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άνδρας εξετράπη της πορείας του υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Η ηλικία του παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστη, ωστόσο οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως μέλη της οικογένειάς του έσπευσαν στο σημείο και αναγνώρισαν τον άνθρωπό τους που βρήκε τραγικό θάνατο.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...