ALERT !!!! «Νεροτσουλήθρες»: Επικίνδυνα παιχνίδια με πρωταγωνιστές μικρά παιδιά – Δηλώσεις Χοχτούλας-εικόνα ντοκουμέντο.

Επικίνδυνα παιχνίδια έχουν ξεκινήσει με πρωταγωνιστές   μικρά παιδιά στις νεροτσουλήθρες της Ναυπάκτου, χωρίς κανένα έλεγχο από τους γονείς τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Nafpaktianews.gr από το Δήμο συνεχώς τοποθετούνται πινακίδες οι οποίες προειδοποιούν για την επικινδυνότητα του χώρου,κλείνοντας με φράκτη πιθανές διόδους θέλοντας με αυτόνο τον τρόπο να αποτραπεί η είσοδος σ΄αυτόν. . Δυστυχώς όμως ο φράκτης απομακρύνεται,η σήμανση εξαφανίζεται συνεχίζοντας μια επαναλαμβανόμενη κατάσταση με ρίσκο την υγεία τους.

Το Nafpaktianews.gr σας παρουσιάζει φωτογραφία-ντοκουμέντο με παιδιά να σκαρφαλώνουν έως την κορυφή νεροτσουλήθρας  θέτοντας την ζωή τους σε κίνδυνο.Εικόνα που προκαλεί τρόμο καθώς μέσα στις νεροτσουλήθρες δεν έχει νερό και μια πτώση θα μπορούσε να σταθεί μοιραία.

 Το πρωί του Σαββάτου επισκεφτήκαμε το σημείο με το συνεργείο του Δήμου Ναυπακτίας να περιφράσσει για ακόμη μια φορά το χώρο τοποθετώτας ξανά απαγορευτική σήμανση εισόδου στο χώρο.

Στο σημείο βρέθηκε και ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών Ζαχαρίας Χοχτούλας ο οποίος μίλησε στην κάμερα του Nafpaktianews.gr για τις ενέργειες στις οποίες έχει προχωρήσει ο δήμος,τονίζοντας προς πάσα κατεύθυνση ότι ο χώρος δεν είναι επισκέψιμος και εγκυμονεί κινδύνους για όποιον παραβαίνει την προστατευτική περίφραξη.

Δείτε εικόνα ντουκουμέντο από το επικίνδυνο παιχνίδι:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κρίμα το καλύτερο φιλέτο να μένει έτσι …..
    Ίσως να μπορούν οι αρμόδιοι να βρουν μια λύση….ειναι κρίμα.
    Βλέπεις οι νεροτσουληθρες ενοχλούσαν Και τις κυνήγησαν να τις κλείσουν γτ τους ενοχλούσε η μουσική….τα παιδιά….η φασαρία αυτούς τους ελάχιστους,αλλά αυτό που ήθελαν το κατάφεραν και το καταφέρνουν μια με τις τσουληθρες μια με το μονοπάτι από τι λιμάνι στο γριμποβο και πολλά άλλα γτ αυτοί θέλουν την Ναύπακτο να παραμείνει πίσω από τον ήλιο…..ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΤ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ?????

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...