ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

Έκτη διαδοχική νίκη για το παιδικό του ΠΑΣ Ναυπάκτου, καθώς το Σάββατο στο κλειστό Παπαχαραλάμπειο στάδιο Ναυπάκτου επικράτησε του Χαρίλαου Τρικούπη Μεσολογγίου. Στο 1ο ημίχρονο οι δυο ομάδες πηγαίνανε κοντά στο σκορ με την ομάδα του ΠΑΣ να έχει ελαφρύ προβάδισμα 3 πόντων, αφού οι φιλοξενούμενοι με τρίποντο στην εκπνοή του ημιχρόνου μείωσαν σε 27-24. Στο 2ο ημίχρονο τα παιδιά του ΠΑΣ προσπαθούσαν να χτίσουν διψήφια διαφορά, αλλά η αξιόμαχη ομάδα του Μεσολογγίου κατάφερνε να μένει κοντά στο σκορ, εκμεταλλευόμενη τα πολλά λάθη των γηπεδούχων. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε σε 59-48 σε έναν αγώνα με πολύ ενδιαφέρον για τους αρκετούς γονείς και φίλους της ομάδας του ΠΑΣ που σχεδόν γέμισαν το κλειστό Παπαχαραλάμπειο στάδιο Ναυπάκτου.

Κρίσιμη η επόμενη αγωνιστική για την ομάδα του ΠΑΣ Ναυπάκτου, καθώς αντιμετωπίζει το Σάββατο στις 14:00 στο ΔΑΚ Αγρίνιου, την επίσης αήττητη ομάδα του Αγρινίου, Ιωνικό ’80.   

ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ – ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ   59-48

Δεκάλεπτα: Α 14-10 Β 13-14 Γ 18-12 Δ 14-12

ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ(Ζησιμόπουλος Θεόφιλος): Γούλας Ε. 3, Γκοτσόπουλος Μ. 2, Φερεκίδης Α., Χρυσανθόπουλος Σ., Λουκάνης Α., Κωστογιάννης Α., Καπετανάκης Α. 14, Μίσσος Δ.,  Φραγκούλης Δ., Κάπο Ο. 4, Ντάλλας Φ. 7, Μίχος Ι. 29(1).



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...