ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

Το Σάββατο στο κλειστό Παπαχαραλάμπειο στάδιο Ναυπάκτου το παιδικό του ΠΑΣ Ναυπάκτου υποδέχθηκε τον Χαρίλαο Τρικούπη Β, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος παίδων της ΕΣΚΑΒΔΕ. Τα παιδιά του ΠΑΣ χωρίς να πιάσουν καλή απόδοση και ανεβάζοντας στροφές μόνο στο 2ο δεκάλεπτο, κατάφεραν και πήραν μια διαφορά 10 πόντων την οποία διατήρησαν μέχρι τέλους. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε σε 58-47 με τον ΖησιμόπουλοΘεόφιλο να δοκιμάζει όλα τα παιδιά που είχε στην διάθεσή του, αποκομίζοντας θετικές εντυπώσεις κυρίως από τους μικρούς παίχτες (γεννημένους το 2006) που χρησιμοποίησε.

Το Σαββατοκύριακο 26 & 27/9 το πρωτάθλημα παίδων της ΕΣΚΑΒΔΕ έχει πάλι διπλή αγωνιστική με την ομάδα του ΠΑΣ Ναυπάκτου να υποδέχεται το Σάββατο τον Αίολο Αστακού, ενώ την Κυριακή θα φιλοξενηθεί από τον Λέων Μεσολογγίου.  

ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ – ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ Β: 58 – 47

Δεκάλεπτα: Α 09-06 Β 24-15 Γ 10-10 Δ 15-16

ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ(Ζησιμόπουλος Θεόφιλος): ΛαούρδαςΠ. 4,  Γκοτσόπουλος Μ. 5(1), Φούντας Γ. 4, Νίτσος Γ. 5(1), Τσάτσος Δ. 9, Παπούλιας Ν. 3(1), Δημητρίου-ΜασγάλαςΙ., Μίσσος Δ., Σφακιανάκης Μ. 3, Γεωργακόπουλος Γ. 15(1), Ντάλλας Ο. 4, Παππάς Α. 6.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...