Ο πέμπτος άξονας του σχεδίου μας, με το τίτλο «Νοικοκυρεύοντας το Δήμο μας με ένα νέο υπόδειγμα διοίκησης» είναι όλες οι προτάσεις μας, οι προετοιμασίες μας και οι πολιτικές μας για την Διοίκηση στο Δήμο. Ουσιαστικά πρόκειται για την υλοποίηση της σχέσης «Ο Άνθρωπος και ο Δήμος». 
Έχουμε αποφασίσει να λειτουργήσουμε σε δύο επίπεδα παράλληλα: το πρώτο αφορά την αντιμετώπιση των μικρών, καθημερινών, απλών ζητημάτων για την βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη και το δεύτερο την ανάπτυξη των μεσοπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων δράσεων που στο σύνολό τους ολοκληρώνονται σε συγκεκριμένες φάσεις, μεγιστοποιώντας το αποτέλεσμα ή επιτυγχάνοντας τους στόχους της βιώσιμης ανάπτυξης σε όλο το χωρικό πεδίο του Δήμου. 
Όλες μας οι δράσεις, διαλειτουργούν και διασυνδέονται ώστε να μην απαιτούνται επαναλαμβανόμενες ενέργειες, μεγάλο διοικητικό βάρος, καθυστερήσεις ή σπατάλη πόρων.
Αυτό είναι και το νέο υπόδειγμα και η νέα αντίληψη για μια αποτελεσματική διοίκηση στο Δήμο μας, που χρειάζεται και ο ίδιος ένα ευρύτατο νοικοκύρεμα οργανωτικό, διοικητικό, οικονομικό και επιχειρησιακό για να μπορέσει να υλοποιήσει ένα πολυτομεακό πρόγραμμα όπως αυτό που σας παρουσιάζουμε. Επειδή πρωταγωνιστής είναι ο Άνθρωπος, επιδιώκουμε την καλύτερη και ευρύτερη δυνατή συνεργασία με όλους τους υπαλλήλους του Δήμου, που θα είναι οι κύριοι συντελεστές της υλοποίησης του σχεδίου μας. 
Η οργάνωση του τμήματος του σχεδίου μας έχει ως εξής : 
5.1 Συμμετοχική Δημοκρατία, συμβολή πολιτών, διαφάνεια. 
5.2 Αναβάθμιση Οργανισμού και Λειτουργιών του Δήμου 
5.3 Οικονομική διαχείριση και αξιοποίηση πόρων 
5.4 Πεδίο Προγραμματισμού και Σχεδιασμού



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...