Ντ.Τσουκαλάς: Η Ναύπακτος έδειξε απόψε το νικητή των εκλογών της 26ης Μαίου!!!

Την Κεντρική του ομιλία πραγματοποίησε το βράδυ της Τετάρτης η παράταξη του Ντίνου Τσουκαλά “Πρωταγωνιστής ο Άνθρωπος” στην κεντρική πλατεία της Ναυπάκτου.

Αναλυτικά το Δελτίο τύπου της παράταξης:

Η Ναύπακτος έδειξε απόψε το νικητή των εκλογών της 26ης Μαίου!!!

Με μια εντυπωσιακή σε όγκο αλλά και ενθουσιασμό συγκέντρωση στην πλατεία Φαρμάκη, ολοκληρώθηκε απόψε η προεκλογική εκστρατεία του υποψήφιου Δημάρχου Ναυπακτίας Ντίνου Τσουκαλά..

Παρουσία εκατοντάδων συμπολιτών του και εμφανώς συγκινημένος, ο Ντίνος Τσουκαλάς ευχαρίστησε τους συνδημότες του για την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους, διακοπτόμενος διαρκώς από τα ενθουσιώδη χειροκροτήματα και τις επευφημίες του κόσμου. Με μια ομιλία από καρδιάς και καθόλου «ξύλινη» αναφέρθηκε στην πορεία μέχρι σήμερα, τις βασικές αρχές και θέσεις του συνδυασμού του και συνέχισε τονίζοντας επανειλημμένα πως δεν πρόκειται να προδώσει την εμπιστοσύνη των συμπολιτών του και θα παραμείνει ο ίδιος άνθρωπος που τόσα χρόνια ξέρουν και εμπιστεύονται, ο δικός τους άνθρωπος.

Ο κ. Τσουκαλάς δήλωσε σίγουρος για μεγάλη νίκη της δημοτικής του παράταξης την ερχόμενη Κυριακή, που όχι μόνο θα διασφαλίσει τη συμμετοχή του στο δεύτερο γύρο αλλά και την καθολική επικράτηση του στην επαναληπτική εκλογή της 2ας Ιουνίου. Στη συνέχεια κάλεσε έναν έναν τις υποψήφιες και τους υποψήφιους του συνδυασμού του να ανέβουν στην εξέδρα δίπλα του, τονίζοντας πως αυτή είναι η ομάδα της νίκης, που θα κληθεί να διοικήσει το Δήμο Ναυπακτίας τα επόμενα χρόνια, ευχαριστώντας τους για την εμπιστοσύνη και τον αγώνα τους. Συγκινητική ήταν επίσης η αναφορά του στη σύζυγό του, την οποία επίσης κάλεσε στην εξέδρα δίπλα του.

Και έκλεισε την ομιλία του τονίζοντας:

«Ραντεβού την Κυριακή στις κάλπες για τη μεγάλη νίκη!!! Σας ευχαριστώ από καρδιάς, σας ευχαριστώ ειλικρινά και να είστε βέβαιοι πως δεν θα σας απογοητεύσω για κανένα λόγο!!!», για να κατέβει στη συνέχεια και κυριολεκτικά να «χαθεί» στις αγκαλιές των συμπολιτών μας που ήθελαν να του σφίξουν το χέρι και να του ευχηθούν τα καλύτερα για την αναμέτρηση της Κυριακής.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...