Ντ.Τσουκαλάς: Πάμε μαζί για τη Ναυπακτία που μας αξίζει με πρωταγωνιστή τον άνθρωπο.

ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ, ΓΙΑ ΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ

Με την εντυπωσιακή παρουσία εκατοντάδων συμπολιτών μας, ξεκινήσαμε χθες και επίσημα την πορεία προς τις Δημοτικές Εκλογές του 2019!! Οι χώροι μέσα και έξω από την Παπαχαραλάμπειο, αποδείχθηκαν τελικά πολύ μικροί για να χωρέσουν τους φίλους και τις φίλες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και τους ευχαριστούμε από καρδιάς για αυτό.

Αυτή η εντυπωσιακά μαζική συμμετοχή, αποδεικνύει στην πράξη πως η τοπική κοινωνία στηρίζει την προσπάθεια και τον αγώνα μας για να αλλάξουμε τη μίζερη πραγματικότητα που βιώνει ο τόπος μας!!! Χθες μιλήσαμε για αυτά που μας απασχολούν, μας πληγώνουν και μας θυμώνουν, σε σχέση με τις χαμένες για την Ναυπακτία ευκαιρίες και δυνατότητες και δεσμευτήκαμε απέναντι στους συμπολίτες μας πως εμείς μπορούμε να δώσουμε λύσεις ρεαλιστικές, που θα οδηγήσουν άμεσα σε αποτελέσματα!!

Από εδώ και πέρα, όπως και χθες επεσήμανε ο επικεφαλής του συνδυασμού μας και υποψήφιος Δήμαρχος, Ντίνος Τσουκαλάς, η προσπάθεια εντείνεται και ξεκινάει η διαδικασία τελικής καταγραφής των θέσεων και των προτάσεών μας, για τη Ναυπακτία που θέλουμε και αξίζουμε!!!

Σύντομα θα παρουσιαστούν οι προτάσεις μας ανά ενότητα, από τις ομάδες των συνεργατών μας που εργάζονται με σοβαρότητα και σχέδιο πάνω σε αυτές, ώστε οι συμπολίτες μας να είναι πλήρως ενημερωμένοι για τις θέσεις μας πάνω στα πολλά και σοβαρά ζητήματα που απασχολούν τον τόπο μας!!!

Σύντομα επίσης θα παρουσιαστεί και το ψηφοδέλτιο μας, οι συνεργάτες που θα μπουν μπροστά σε αυτή την εκλογική μάχη!!!

Μετά τη χθεσινή εντυπωσιακή ανταπόκριση του κόσμου της Ναυπακτίας, ανοίγουμε βήμα και προχωράμε μπροστά, με Πρωταγωνιστή τον Άνθρωπο, για τη Ναυπακτία που μας αξίζει!!!

“Ναυπακτία – Πρωταγωνιστής ο άνθρωπος

” Υποψήφιος Δήμαρχος Ντίνος Τσουκαλάς

:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...