Ν.Δ.: Να δρομολογήσει άμεσα εκλογές ο Τσίπρας

ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ Ν.Δ. ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

«Ο κ. Τσίπρας κοροϊδεύει ξανά τους Έλληνες. Να δρομολογήσει τις εκλογές για να αποκτήσει προοπτική η πατρίδα μας», τονίζουν κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας.

«Στη χθεσινή του ομιλία στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι δήθεν δεν συμφωνεί με πρωτογενή πλεονάσματα 3,5% του Α.Ε.Π. μετά το 2018 και ότι δήθεν δεν θα πάρει νέα μέτρα λιτότητας», σημειώνουν πηγές της «Πειραιώς».

«Η αλήθεια είναι ότι ο κ. Τσίπρας συμφώνησε για πρωτογενή πλεονάσματα 3,5% του Α.Ε.Π. για πολλά χρόνια:

Στο 3ο Μνημόνιο (Αύγουστος 2015, Ν. 4336/2015, σελ. 1015)

Στο Συμπληρωματικό Μνημόνιο και την Έκθεση Συμμόρφωσης για την πρώτη αξιολόγηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (Ιούνιος 2016, σελ. 14)

Στο Eurogroup της 5ης Δεκεμβρίου 2016 (Δήλωση Συμπερασμάτων, τρίτη παράγραφος)» προσθέτουν.

«Ο κ. Τσίπρας για να γαντζωθεί στην εξουσία, ήδη από το 2015, συμφώνησε σε πρωτογενή πλεονάσματα 3,5% του Α.Ε.Π. για πολλά χρόνια. Δηλαδή, σε διαρκή λιτότητα για τους Έλληνες, που κρατά αιχμάλωτη την ελληνική οικονομία και τσακίζει τις προοπτικές ανάπτυξής της. Και τη συμφωνία που αυτός υπέγραψε ούτε θέλει, ούτε μπορεί να την αλλάξει», αναφέρουν ακόμα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

«Ας σταματήσει, λοιπόν, να καταστρέφει τη χώρα. Να δρομολογήσει άμεσα εκλογές, ώστε με πολιτική αλλαγή να αποκτήσουν ελπίδα οι Έλληνες και προοπτική η πατρίδα», καταλήγουν οι κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας.

Πηγή:Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...