Ν.Ε.Α. – Έκθεση για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα

bb

Η Νομαρχιακή Επιχείρηση Ανάπτυξης, διοργανώνει 2μερη εμπορική έκθεση Γυναικείας Επιχειρηματικότητας, στο πλαίσιο του έργου EMMA «Μεθοδολογία Βοήθειας Επιχειρηματικότητας στη Μεσόγειο» (το οποίο εντάσσεται στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα MED). Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 26/10/2012 έως το Σάββατο 27/10/2012 στην Αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αχαΐας, Μιχαλακοπούλου 58 στην πόλη της Πάτρας

Η διοργάνωση της Εμπορικής έκθεσης θα αποτελέσει ένα μεγάλο και αξιόλογο δημόσιο γεγονός. Ουσιαστικά πρόκειται για μια προσπάθεια στήριξης γυναικών επιχειρηματιών μέσα από την προβολή της επαγγελματικής τους δραστηριότητας. Θα τους δοθεί η ευκαιρία να εκθέσουν την δουλειά τους σε δημόσιο χώρο και να την παρουσιάσουν στο ευρύ κοινό, να αλληλεπιδράσουν μεταξύ τους, να ενημερωθούν και να τονώσουν την εξωστρέφεια της επιχείρησής τους μέσω της δημοσιότητας και της επισκεψιμότητας της έκθεσης.

Η δράση αυτή συμπεριλαμβάνει και μία βίντεο-σύσκεψη, κατά την οποία οι συμμετέχοντες γυναίκες επιχειρηματίες θα έχουν την δυνατότητα να συνομιλήσουν με αντίστοιχες γυναίκες επιχειρηματίες από Ιταλία, Ισπανία, Ελλάδα και Πορτογαλία, με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων αλλά και την πιθανότητα επαγγελματικών συνεργασιών.

Οι γυναίκες επιχειρηματίες που θα συμμετέχουν διακρίνονται για την πρωτοτυπία της επιχειρηματικής τους δράσης, την επιτυχία τους στον επιχειρηματικό τους κλάδο καθώς και την ικανότητά τους να ξεπερνούν τις δυσκολίες που προκύπτουν από την κρίση.

Να σημειωθεί πως η συμμετοχή των γυναικών επιχειρηματιών στην έκθεση είναι δωρεάν, και η επιλογή γίνεται μέσω ερωτηματολογίου και αίτησης συμμετοχής, την οποία μπορείτε είτε να συμπληρώσετε ηλεκτρονικά είτε να την κατεβάσετε σε έντυπη μορφή.


Αίτηση συμμετοχής:

Ενημέρωση

Ακολουθήστε το nafpaktianews.gr στο Google News αλλά και στο Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...