«Καταλαβαίνω ότι το ποδόσφαιρο είναι και μπίζνες, αλλά πιστεύω ότι στο συγκεκριμένο μέρος δεν θα έπρεπε να δοθεί αυτή η ευκαιρία» τόνισε ο Γάλλος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής

Αδιάφορος απέναντι στο Μουντιάλ του Κατάρ θα είναι ο θρυλικός Γάλλος παλαίμαχος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ερίκ Καντονά. Με δήλωσή του στη Daily Mail, ο Καντονά στάθηκε στους εργάτες που έχουν χάσει τη ζωή τους, στη διάρκεια των προετοιμασιών για το επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν έπρεπε να ανατεθεί στο Κατάρ η συγκεκριμένη διοργάνωση, καθώς εκεί «δεν υπάρχει τίποτα, μόνο το χρήμα. Όλα γίνονται για τα λεφτά».

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν με νοιάζει καθόλου το Μουντιάλ αυτό. Δεν είναι πραγματικό Μουντιάλ για εμένα. Το Κατάρ δεν είναι μια ποδοσφαιρική χώρα. Δεν είμαι εναντίον της ιδέας να φιλοξενηθεί αυτή η διοργάνωση σε μια χώρα που μπορεί να προωθηθεί και να αναπτυχθεί το ποδόσφαιρο, όπως συνέβη σε προηγούμενες δεκαετίες με τις ΗΠΑ και με τη Νότια Αφρική. Στο Κατάρ δεν υπάρχει τίποτα, μόνο το χρήμα. Όλα γίνονται για τα λεφτά. Ο τρόπος που συμπεριφέρθηκαν και συμπεριφέρονται στους ανθρώπους που συμμετείχαν στην κατασκευή των γηπέδων είναι φρικτός. Τόσοι άνθρωποι σκοτώθηκαν. Και εμείς θα πάμε να γιορτάσουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο», είπε ο Καντονά.

Και συνέχισε: «Εγώ δεν θα το παρακολουθήσω. Καταλαβαίνω ότι το ποδόσφαιρο είναι και μπίζνες, αλλά πιστεύω ότι στο συγκεκριμένο μέρος δεν θα έπρεπε να δοθεί αυτή η ευκαιρία».

πηγη protothema.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...