Ξανά στο νοσοκομείο ο Γιώργος Μαυρίδης μετά το χειρουργείο – Τι συνέβη

Ξανά στο νοσοκομείο ο Γιώργος Μαυρίδης μετά το χειρουργείο – Τι συνέβη

Ξανά στο νοσοκομείο με ενοχλήσεις βρέθηκε ο Γιώργος Μαυρίδης, δύο εβδομάδες μετά τη χειρουργική επέμβαση σπονδυλοδεσίας.

Συγκεκριμένα, η πορεία του μετά το χειρουργείο σε νοσοκομείο στην Θεσσαλονίκη δεν ήταν αυτή που περίμενε, με αποτέλεσμα ο tattoo artist, Γιώργος Μαυρίδης, να επισκεφτεί ξανά το νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την Espresso, εκεί που ο Γιώργος Μαυρίδης ανάρρωνε, μετά το χειρουργείο, άρχισε να νιώθει έντονες ενοχλήσεις.

Στην αρχή έκανε υπομονή, όταν όμως οι πόνοι έγιναν αφόρητοι, επικοινώνησε ξανά με τους γιατρούς, οι οποίοι του συνέστησαν να επιστρέψει στο νοσοκομείο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by(@georgemavridis_tattooligans) on

 Ο Γιώργος Μαυρίδης υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν πως ο tattoo artist προσβλήθηκε από κάποιο ενδονοσοκομειακό μικρόβιο.

Έτσι, χρειάστηκε να νοσηλευτεί εκ νέου για να αντιμετωπιστεί το νέο πρόβλημα της υγείας του.

Ο Γιώργος Μαυρίδης συνεχίζει να νοσηλεύεται και μέρα με τη μέρα η κατάσταση της υγείας του βελτιώνεται, ενώ σύντομα θα επιστρέψει ξανά στο σπίτι του.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOINONIA/359703-Xana-sto-nosokomeio-o-Giorgos-Mayrides-meta-to-cheiroyrgeio-Ti-synebe ΚΟΙΝΩΝΙΑΑκολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...