Ξεκάθαρα φαβορί στα Ευρωπαϊκα σαλόνια

Για τους ειδικούς, αυτή είναι η καλύτερη εποχή για να παίξεις στοίχημα. Το κίνητρο, αν φυσικά αυτό συνοδεύεται με ποδοσφαιρικές δυνατότητες μπορεί να κατευθύνει τον παίκτη στην πιο σωστή επιλογή. Και συνήθως επιβεβαιώνεται. Αρκεί το σημείο να προσφέρεται με κάποια στοιχηματική αξία. Και σε αυτό και πάλι οι ειδικοί του στοιχήματος συμφωνούν ότι  οι αποδόσεις που βρίσκουμε στο oddsfooty.com έχουν αυτή την αξία.

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ – ΛΕΙΨΙΑ  (21:30)
Μετράει εφτά σερί ήττες στο πρωτάθλημα, η μια από την σημερινή αντίπαλό της με 1-4 – και γενικά δεν είναι ακριβώς στην καλύτερή της φάση. Βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την ζώνη υποβιβασμού και αν δεν ήταν το σημερινό μεγάλο ραντεβού ο προπονητής της θα έψαχνε να βρει δουλειά ήδη. Πήρε όμως παράταση και σήμερα θα προσπαθήσει να αποδείξει αν άξιζε αυτή η κίνηση. Δύσκολα πάντως θα μπορέσει να κοντράρει την εμφανώς καλύτερη Λειψία.      

Ήταν καλύτερη από την Στουτγάρδη και την κέρδισε με 2-0, αλλά κάθε βαθμός που κερδίζει δεν έχει κάποιο ουσιαστικό αντίκρισμα για την θέση της. Μόνος της στόχος είναι η κατάκτηση ενός τίτλου και μάλλον αυτό θα γίνει στον τελικό Κυπέλλου απέναντι λογικά στην Ντόρτμουντ.  Και κάπως έτσι θα κλείσει η χρονιά και μαζί και ένα κεφάλαιο καθώς ο προπονητής της αναμένεται να βρεθεί στον πάγκο της Μπάγερν την επόμενη σεζόν.   

Λογικά η Λειψία θα αφήσει την χαλαρή διάθεση των τελευταίων αγώνων και θα παρουσιαστεί αποφασισμένη να πάρει τη νίκη που θα την φέρει κοντά σε έναν τίτλο. Και θεωρούμε ότι θα το κάνει με εμφατικό τρόπο. Για αυτό και θα ρισκάρουμε στο over 1.5 πρώτου ημιχρόνου σε απόδοση 2.30

ΜΑΡΣΕΪΓ – ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ  (22:00)

Παρουσιάζοντας ένα εξαιρετικά καλό πρόσωπο και εκμεταλλευόμενη πλήρως το μομέντουμ των τελευταίων αγώνων πέρασε με το άνετο 1-3 από την έδρα της Ρεμς. Αν και βρέθηκε πίσω αντέδρασε άμεσα και έκανε την ανατροπή σε λίγα λεπτά. Στη συνέχεια απλώς έπρεπε να διαχειριστεί το υπόλοιπο του αγώνα, και το έκανε με τον καλύτερο τρόπο πετυχαίνοντας και τρίτο γκολ που την έκανε να νιώθει πιο άνετη μέχρι το τέλος. Εξακολουθεί να είναι στο κυνήγι της Λανς για την έξοδο στην Ευρώπη.     

Καθίζηση στο δεύτερο ημίχρονο που οδήγησε στην ανατροπή και τελικά την ήττα από την Ναντ με 2-1. Το Στρασβούργο ήταν η ομάδα που μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και είχε τον έλεγχο σε όλο το διάστημα του πρώτου ημιχρόνου, όταν και πέτυχε το γκολ. Αλλά στο δεύτερο έδωσε εντελώς αδικαιολόγητα έδαφος στη γηπεδούχο, η οποία προφανώς και το εκμεταλλεύτηκε και κατάφερε να πάρει τη νίκη που την κρατά ζωντανή. Δεν θα αγωνιστεί ο τιμωρημένος μέσος Γκιλμπέρ.  

Είναι σαφώς ανώτερη ομάδα η Ατλέτικο και δείχνει ότι έχει πλέον ξεπεράσει την αγωνιστική κρίση που της στέρησε μέρος της διαφοράς από τους διώκτες της. Από την άλλη οι Βάσκοι μετά από δύο χαμένους τελικούς Κυπελλου σε δύο εβδομάδες και απογοητευμένοι είναι και κουρασμένοι δείχνουν. Θα πάμε στον άσο σε απόδοση 1.95.

ΘΕΛΤΑ – ΛΕΒΑΝΤΕ (22:00)
Σταμάτησε το σερί των τριών αγώνων χωρίς νίκη με την επικράτηση επί της Οσασούνα με 2-1. Κυρίαρχη στον αγωνιστικό χώρο έδειξε ότι θέλει να κερδίσει περισσότερο τον αγώνα από την αντίπαλό της. Μπόρεσε και έκανε γκολ δύο από τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε, και ακόμη και αν δέχτηκε το 2-1, στην πραγματικότητα δεν αγχώθηκε ποτέ για να φτάσει στη νίκη. Δεν έχει κάποιον στόχο, αλλά παίζει σε κάθε αγώνα για την νίκη.   

Οι παίκτες της βρίσκονται ήδη σε διακοπές εδώ και κάποιες αγωνιστικές και αυτό φαίνεται. Και από την εικόνα στον αγωνιστικό χώρο και φυσικά από τα αποτελέσματα.Στο τελευταίο της παιχνίδι έχασε από την Έλτσε. Δέχτηκε το γκολ στο 32’ και ενώ είχε περίπου μια ώρα αγώνα στη διάθεσή της δεν κατάφερε να κάνει τίποτα ουσιαστικό για να απειλήσει την αντίπαλό της και να μπορέσει να πετύχει ένα γκολ. Δεν τα κατάφερε και κατέγραψε ακόμη μια ήττα. Λογικά θα δούμε το ίδιο σενάριο και σήμερα.  

Από την μια μια ομάδα που παίζει σαν να έχει στόχους για να διεκδικήσει και από την άλλη ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών με νοοτροπία δημοσίων υπαλλήλων τον Αύγουστο. Δεν περιμένουμε να απολαύσουμε ποδοσφαιρικό θέαμα, αλλά σίγουρα περιμένουμε να κερδίσει η Θέλτα.  Επιλογή μας ο άσος σε απόδοση 1.80

Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα των live streaming αγώνων (Ιταλία, Γερμανία, Γαλλία, κ.α) στο sportstreaming24.com, όπως επίσης και τους όρους και τις προϋποθέσεις για να μπορείτε να παρακαλουθήσετε αγώνες στο κινητό σας τηλέφωνο.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...