Ξεκίνησε το νέο Mega: Οι πρώτες κουβέντες στην έναρξη

Μετά από περίπου έναν χρόνο απουσίας το Mega Channel είναι και πάλι εδώ.

Η σύνδεση ξεκίνησε σήμερα Δευτέρα στις 6 το πρωί με το γνωστό μουσικό theme από την ημέρα που ξεκίνησε για πρώτη φορά η λειτουργία του τηλεοπτικού σταθμού. Το τηλεοπτικό πρόγραμμα άνοιξε με την ενημερωτική εκπομπή «Κοινωνία Ωρα Mega», με τους Νίκο Φιλιππίδη και Μπάγια Αντωνοπούλου, οι οποίοι έχουν μαζί τους ως συνεργάτες τους Ντίνο Σιωμόπουλο και Τζίνα Μοσχολιού.

«Είμαστε στον αέρα», ήταν η πρώτη κουβέντα του Νίκου Φιλιππίδη, για να προσθέσει: «Μόνο ξένους δεν μας λες τις δύο πλευρές, δηλαδή εσάς τους θεατές και εμάς εδώ από το “Μεγάλο Κανάλι”». Οι δύο παρουσιαστές έκαναν μία μίνι αναφορά στο τι θα περιέχει το τηλεοπτικό πρόγραμμα, για να καταλήξουν.

«Όλα αυτά με τη σφραγίδα του Mega». 

Πρώτος καλεσμένος στο στούντιο του «Μεγάλου Καναλιού», ήταν ο γνωστός δημοσιογράφος, ταυτισμένος με το «Mega», Πάνος Σόμπολος.

Με πολλές συνδέσεις, με δημοσιογράφους σε όλη την Ελλάδα, το «Mega» έδωσε από τα πρώτα λεπτά το στίγμα, για το τι θα ακολουθήσει.

Πέρα από την πρώτη ενημερωτική εκπομπή, το πρόγραμμα περιλαμβάνει αρκετές γνωστές και πετυχημένες σειρές του καναλιού. Αναλυτικότερα, το πρωί οι θεατές θα δουν ξανά κλασικές σειρές όπως το Ρετιρέ και το Εμείς κι Εμείς, ενώ το μεσημέρι ακολουθούν μετά το δελτίο ειδήσεων, κοινωνικές σειρές και κομεντί, όπως η Μαρία η Ασχημη και το «Μια στιγμή, δυο ζωές».

Στις 17:20 κάνει πρεμιέρα η εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου Live News, ενώ στην prime time, μετά το βραδινό δελτίο, έρχονται σειρές όπως το «Παρά πέντε» και το «πενήντα πενήντα».

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας

06:00 Κοινωνία ώρα Mega
09:00 Το ρετιρέ
10:00 Mega Mag
11:15 Εμείς κι εμείς
12:00 Βέρα στο δεξί
13:00 Μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων
13:50 Η νταντά
14:30 Μαρία η Ασχημη
15:10 Μια στιγμή, δυο ζωές
15:50 Η ζωή της άλλης
16:30 Νόστιμα και… απλά
17:00 Δελτίο κωφών
17:20 Live News
19:00 Σαββατογεννημένες
19:50 Κεντρικό δελτίο ειδήσεων
20:45 Δελτίο καιρού
21:00 Στο παρά πέντε
22:00 Πενήντα – πενήντα
23:00 Μαύρα μεσάνυχτα
00:40 Forensic Files

Thetock. Gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...