Ξεκινούν οι εργασίες για τη βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας Γλυφάδα

Ο Δήμος Δωρίδος συνεχίζει την αξιοποίηση χρηματοδοτήσεων για σημαντικά έργα.

«Ένα ακόμα μεγάλο έργο εισέρχεται σε φάση υλοποίησης. Ο Δήμος Δωρίδος συνεχίζει τη βελτίωση των υποδομών στο σύνολο των Κοινοτήτων, κάνοντας καλύτερη την καθημερινότητα των πολιτών. Κάθε πηγή χρηματοδότησης αξιοποιείται μέσα από τη συνεργασία αιρετών και υπηρεσιακών παραγόντων, τους οποίους και ευχαριστώ θερμά».

Αυτό δήλωσε ο Δήμαρχος Δωρίδος κ. Γεώργιος Καπεντζώνης μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών δημοπράτησης και την εγκατάσταση του αναδόχου του έργου «Βελτίωση Αγροτικής Οδοποιίας Τ.Κ. Γλυφάδας», προϋπολογισμού 230.000,00 ευρώ, το οποίο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2014 – 2020»(CLLD/LEADER)

Το έργο αφορά στη βελτίωση του υφιστάμενου δρόμου που οδηγεί από την Κοινότητα της Γλυφάδας προς τον οικισμό Δαφνοχωρίου και αποτελεί το μοναδικό δρόμο πρόσβασης στον ελαιώνα και τις κτηνοτροφικές μονάδες της περιοχής. Σήμερα το συγκεκριμένο οδικό δίκτυο είναι χωματόδρομος και σύμφωνα με τη μελέτη του έργου θα γίνει τσιμεντόστρωση.

Οι εργασίες που θα γίνουν είναι:

 • Καθαρισμός της επιφανείας της οδού και εκσκαφή όπου απαιτείται ώστε η τελική διατομή να έχει πλάτος τουλάχιστον 4,50μ.

• Τσιμεντόστρωση της οδού με σκυρόδεμα C16/20 πάχους 15εκ οπλισμένο με σιδηρό πλέγμα.

Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...