Οδηγός λεωφορείου έκανε σεξουαλική επίθεση σε 15χρονο

Οδηγός λεωφορείου έκανε σεξουαλική επίθεση σε 15χρονο

Σάτυρος οδηγός λεωφορείου επιτέθηκε σε ανήλικο επιβάτη, κατέβασε το παντελόνι και αφού του άρπαξε το χέρι το “κόλλησε” στα γεννητικά του όργανα. Η ιστορία της ακραίας διαστροφής με δράστη τον επαγγελματία οδηγό και θύμα έναν 15χρονο μαθητή σημειώθηκε στις 8 το βράδυ της Πέμπτης στην ευρύτερη περιοχή των δυτικών προαστίων μέσα σε λεωφορείο που εκτελεί τοπικό δρομολόγιο. Την καταγγελία έκανε στο τμήμα η μητέρα του μαθητή και μέχρι στιγμής οι αστυνομικοί δεν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν τον οδηγό που επιτέθηκε στον μαθητή. 

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 15χρονος μπήκε στο λεωφορείο που εκτελεί τοπικό δρομολόγιο στις 8 το βράδυ. Ήταν άδειο και ο οδηγός μόλις το παιδί μπήκε μέσα έκλεισε τις πόρτες και του άρχισε να μιλάει περίεργα με σεξουαλικά υπονοούμενα. Ο μαθητής αντέδρασε όμως δεν κατέβηκε από το λεωφορείο καθώς ο οδηγός του είπε ότι αστειευόταν. Λίγα λεπτά αργότερα τον κάλεσε να καθίσει μπροστά για να του κάνει παρέα καθώς όπως του είπε ήταν άδειο το λεωφορείο. 

Ο μικρός τον πίστεψε και όταν πλησίασε, ο σάτυρος κατέβασε το παντελόνι άρπαξε το χέρι του παιδιού και το ακούμπησε στα γεννητικά του όργανα. Ο μαθητής έντρομος βγήκε έξω και τρέχοντας πήγε στο σπίτι του και είπε στη μητέρα του όλα όσα είχαν συμβεί με αποτέλεσμα η γυναίκα να μεταβεί στο τοπικό τμήμα και να καταγγείλει το συμβάν.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOINONIA/351346-Odegos-leophoreioy-ekane-sexoyalike-epithese-se-15chrono ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...