Δεν ήταν συνειδητή η επιλογή να απέχω από την τηλεόραση. Έτυχαν κάποια πράγματα που δεν ήταν ικανοποιητικά αλλά σε γενικές γραμμές η τηλεόραση είναι ένας χώρος έκφρασης που θα μπορούσα να πω ότι μου λείπει» παραδέχθηκε ο Οδυσσέας Σταμούλης ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό το πρωί της Παρασκευής (18/003).

«Έχω αναθεωρήσει που σε έναν που με προσέβαλε δεν του έριξα δυο μπουνιές. Όχι όμως με την έννοια του μην το ξανακάνεις, αλλά να προσέχεις πού το κάνεις», είπε στην συνέχεια ο ηθοποιός.

«Ο Γιώργος Κιμούλης είναι ένας δύσκολος άνθρωπος και δύστροπος»

«Ο Γιώργος Κιμούλης είναι ένας δύσκολος άνθρωπος και δύστροπος, όμως είναι ένας καλλιτέχνης τον οποίο εγώ, σαν λίγο νεότερός του, θαύμαζα πολύ. Δεν μπορεί να σηκώσει πολλά πολλά, πρέπει να γίνει το δικό του. Δεδομένου ότι ένας άνθρωπος εξοντώθηκε επαγγελματικά, που μπορεί έτσι να έπρεπε να γίνει, κάπως θα έπρεπε να αντιδράσει» ανέφερε ο Οδυσσέας Σταμούλης.

«Αυτά για τα οποία κατηγορείται ο Δημήτρης Λιγνάδης εμένα με ανατριχιάζουν

Για τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο Οδυσσέας Σταμούλης είπε: «Με τον Δημήτρη Λιγνάδη ήμασταν συμμαθητές και στον ίδιο θίασο καμία δεκαετία. Μια χαρά ήταν σαν συνεργάτης. Βεβαίως, αυτά για τα οποία κατηγορείται, εμένα με ανατριχιάζουν».

Στην συνέχεια, αναφερόμενος στις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά, είπε: «Εδώ μπαίνει ένα ταξικό θέμα. Αυτοί οι άνθρωποι είναι στην ίδια παρέα, τους βοηθάνε οι ίδιοι κύκλοι, ανέρχονται ή πέφτουν καμιά φορά μαζί. Εμάς τους απλούς θνητούς, δεν μας αφορούν αυτά. Αυτοί ανήκουν σε άλλη τάξη, δεν είναι σαν εμάς την πλέμπα, θα υποστηριχτούν».

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης με θυμώνει πολύ»

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης με θυμώνει πολύ. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον να σου λέει “κάνε αυτό για να πάρει ρόλο”, αυτό το σιχαίνομαι. Το να πατάς στην εξουσία για να υποχρεώσεις κάποιον να εξυπηρετήσει οποιοδήποτε σκοπό σου, όχι μόνο σεξουαλικό, το θεωρώ έγκλημα καθοσιώσεως. Δηλαδή, το σοβαρότερο από όλα», κατέληξε ο ηθοποιός.

newsbeast.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...