Σε 2 τρισ. ευρώ ανέρχεται το ποσό το οποίο ζητά ως αποζημίωση «για αθέτηση συμβατικής υποχρέωσης» από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας η Επιτροπή Αυτοχθόνων Ελλήνων (μια μορφή Θεματοφυλάκων) κατηγορώντας την πως έχει παραβεί την εντολή εκπροσώπησης εκ μέρους των πολιτών, για λογαριασμό των οποίων παρεμβαίνουν δίκην επιτροπής.

Σύμφωνα με το pelop.gr, στο εξώδικο το οποίο συνέταξαν οι «Έλληνες Αυτόχθονες» δίνουν και μια εναλλακτική. Όπως επισημαίνουν σε περίπτωση που η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας δεν μπορεί να δώσει ολόκληρο το ποσό απευθείας, της προτείνουν να τους δίνει 500.000 ευρώ την ημέρα μέχρι να γίνει η εξόφληση.

Φωτογραφία συγκέντρωση αρνητών του κορονοϊού στο Σύνταγμα

Ζήτησαν και 2,2 δισ. ευρώ από τον Κώστα Αγοραστό

Οι «Αυτόχθονες Έλληνες Ιθαγενείς» και το παράρτημά τους «Αυτόχθονες Λάρισας», προ λίγων ημερών έστειλαν εξώδικο και στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό ζητώντας του 2,2 δισ. ευρώ.

«Μόνο με χιούμορ μπορεί να αντιμετωπίσει κανείς τέτοια φαινόμενα. Έτσι κι εγώ μια πολύ χιούμορ λέω ότι προτίθεμαι να κάνω έρανο για να μαζέψω το ποσό, γιατί δεν μου περισσεύουν 2,2 δισ. ευρώ», δήλωσε στο voria.gr ο Κώστας Αγοραστός.

Στο εξώδικό, το οποίο έχει ήδη σταλεί στην εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισας, οι «Αυτόχθονες Λάρισας» υποστηρίζουν πως ο κ. Αγοραστός δεν νομιμοποιείται να υπογράφει έργα και να ενισχύει τα κοινωνικά παντοπωλεία, αφού, για εκείνους, η δράση του είναι παράμονη, ενώ επίσης δεν αναγνωρίζουν και καμία απόφαση του -επίσης παράνομου κατ΄αυτούς- Περιφερειακού Συμβουλίου.

Εξώδικο και στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου

Οι «Αυτόχθονες ‘Ελληνες Ιθαγενείς» με άλλο εξώδικο το οποίο έστειλαν προς τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο του ζητούν να τους καταβάλει περίπου 1,8 τρισ. ευρώ.

«Ώρες-ώρες αναρωτιέσαι τι δεν έχεις καταλάβει και τι έχει πάει στραβά σε αυτή την χώρα. Υπομονή, θα κάνουμε μια συναυλία για να μαζέψουμε αυτά που μας λείπουν» έγραψε σχολιάζοντας χιουμοριστικά το εξώδικο ο Γιώργος Χατζημάρκος.

πηγή newsbeast.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...