Οι ευχές του Δημάρχου:

Υποδεχόμαστε το 2022 με την προσδοκία και την ελπίδα μιας καλύτερης χρονιάς. Με εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας, με ανεξάντλητη όρεξη για δουλειά και δημιουργία.

Οφείλουμε και πάλι, την νέα χρονιά, να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Με συλλογική προσπάθεια μπορούμε να επιτύχουμε νέους στόχους και να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις των καιρών, να προχωρήσουμε με σταθερά βήματα στο παρόν και στο μέλλον.

Στον Δήμο Ξηρομέρου και το 2022, θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να επιλύσουμε τα προβλήματα των πολιτών, καθώς και την ολοκλήρωση των έργων αλλά και των επιλεγμένων παρεμβάσεων που έχει ανάγκη ο τόπος μας. Επίσης παραμένουμε πάντα προσηλωμένοι και στα κοινωνικά ζητήματα, στηρίζοντας με κάθε τρόπο τους συμπολίτες μας που βρίσκονται σε συνθήκες ανάγκης.

Οι δύσκολες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία, δεν άφησαν ανέγγιχτο κανένα τομέα της ζωής, κανένα κοινωνικό χώρο.

Με την πεποίθηση ότι η νέα χρονιά που θα ανατείλει σε λίγο θα είναι αφετηρία για ένα καλύτερο και ελπιδοφόρο αύριο, στέλνω τις πιο θερμές ευχές μου.

Η νέα χρονιά ας είναι καλύτερη από αυτή που φεύγει. Ας φέρει σε όλους μας υγεία, χαρά, αλληλεγγύη, ανθρωπιά, ατομική και οικογενειακή προκοπή και πρόοδο στο Δήμο και στους Δημότες μας όπου γης!

Είμαστε δίπλα σας… Είμαστε μαζί!!!



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...