Οι μεταδόσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη

Οι μεταδόσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη
Οι μεταδόσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη

Από αυτή την εβδομάδα οι ελληνικές ομάδες ρίχνονται στη “μάχη” των ευρωπαϊκών διοργανώσεων και στα προκριματικά αυτών, όπου δεν ισχύει η κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Η κεντρική διαχείριση, που ανήκει στην Cosmote TV, ξεκινά στο Champions League από τα play offs και μετά, ενώ στο Europa League από τους ομίλους. Άρα, ό,τι παίζει ως τότε είναι προς διαπραγμάτευση. Εκτός κι αν η εκάστοτε ομάδα έχει συμφωνήσει για τα εντός έδρας, όπως και ισχύει.

Champions League

Το ΠΑΟΚ-Μπενφίκα (15/9, 21:00) θα μεταδοθεί τόσο από τη Nova όσο και από το Open. Αν, δε, ο ΠΑΟΚ προκριθεί, δίνει διπλά ματς με την Κρασνόνταρ στα play offs, έξω (22/9, 22:00) και μέσα (30/9, 22:00). Και τα δύο από την Cosmote TV.

Ο Ολυμπιακός παίζει στα play offs με την Ομόνοια ή τον Ερυθρό Αστέρα (23 & 29/9, 22:00). Και τα δύο με μετάδοση από την Cosmote TV.

Europa League

Η ΑΕΚ στον 3ο προκριματικό θα αντιμετωπίσει τη Σεντ Γκάλεν στην Ελβετία σε μονό ματς στις 24/9. Ματς προς διαπραγμάτευση τηλεοπτικώς.

Ο Αρης θα παίξει στις 17/9 (21:00) στο “Κλεάνθης Βικελίδης” με την ουκρανική Κόλος Κοβάλινκα με μετάδοση από τη Nova. Αν περάσει, παίζει στον 3ο προκριματικό με τη Ριέκα στην Κροατία (24/9). Τηλεοπτικά ματς προς διαπραγμάτευση προς ώρας.

Ο ΟΦΗ στις 17/9 (20:00) για τον 2ο προκριματικό υποδέχεται στο “Γεντί Κουλέ” τον Απόλλωνα Λεμεσού κι αν περάσει στις 24/9 θα παίξει με μία εκ των Χάμαρμπι ή Λεχ Πόζναν, παίζοντας ξανά εντός έδρας. Αμφότερα με μετάδοση από τη Nova που απέκτησε τα δικαιώματα των Κρητικών.

Πηγή: filathlos.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...