Οι ομάδες είναι οι άνθρωποί τους και ο Μπάμπης Νικολακόπουλος είναι ο ΠΑΣ Ναυπάκτου

Ένας κύκλος 20 χρόνων, κατά κοινή ομολογία απόλυτα επιτυχημένος, κλείνει για τα διοικητικά του ΠΑΣ Ναυπάκτου. Και κλείνει με την απόφαση του Μπάμπη Νικολακόπουλου να κάνει όχι ένα βήμα πίσω, αλλά ένα βήμα στο πλάι, μεταλαμπαδεύοντας όλα όσα ο ίδιος απέκτησε ως γνώση όλα αυτά τα χρόνια και τα οποία οδήγησαν στην ανάπτυξη του υγιούς αθλητισμού στην πόλη της Ναυπάκτου.

16 χρόνια στην Προεδρία του συλλόγου

2 χρόνια αντιπρόεδρος

2 χρόνια μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου

Πράος και εκ πεποιθήσεως βαθιά συναινετικός χαρακτήρας, υπήρξε δίχως καμία αμφιβολία ο άνθρωπος που συνέδεσε την καθημερινότητα του συλλόγου με το όνομά του, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην εύρυθμη λειτουργία του και στη σταδιακή επαναφορά του αθλήματος σε εκατοντάδες σπίτια της περιοχής μας, μέσω κυρίως της άνθησης των ακαδημιών οι οποίες έπλασαν αθλητές, αλλά κατά βάση χαρακτήρες ανθρώπων.

Το Δ.Σ, οι προπονητές και οι αθλητές του ΠΑΣ εκφράζουν τις από καρδιάς θερμές ευχαριστίες τους στον απερχόμενο πρόεδρο Μπάμπη Νικολακόπουλο για το σύνολο της προσφοράς του στην ομάδα και στον αθλητισμό της πόλης μας γενικότερα.

Οι ομάδες δεν είναι άψυχοι φορείς, οι ομάδες είναι οι άνθρωποί της και ο Μπάμπης Νικολακόπουλος, ήταν, είναι και θα συνεχίσει να είναι… ο ΠΑΣ Ναυπάκτου, από όποια θέση κι αν επιλέξει ο ίδιος να τον υπηρετεί!Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...