Οι οπαδοί της Αταλάντα ζητούν το φινάλε στη σεζόν προς τιμήν των νεκρών!

Οι οπαδοί της Αταλάντα ζητούν το φινάλε στη σεζόν προς τιμήν των νεκρών!

Οι οπαδοί της Αταλάντα ζητούν το φινάλε στη σεζόν προς τιμήν των νεκρών!


26/03/2020 – 22:49

Για τους οργανωμένους οπαδούς της Αταλάντα, η «μάχη» με τον κορονοϊό και οι τεράστιες απώλειες που κατέγραψε ειδικά το Μπέργκαμο και η περιοχή της Λομβαρδίας, δεν μπορούν να αναπληρωθούν. Παρά τα σενάρια επί σεναρίων για τη συνέχιση της σεζόν στη Serie A, έστειλαν επιστολή προς τον πρόεδρο της ομάδας, Αντόνιο Περκάσι, με την οποία ζητούν να τιμήσουν τους νεκρούς συμπολίτες τους, με το να τελειώσει εδώ η χρονιά για τον σύλλογο.

Ο αρχηγός τους, Κλαούντιο Γκαλιμπέρτι συγκίνησε με τα λόγια του και τόνισε ότι «με την επιστροφή στους αγώνες, δεν σημαίνει ότι θα επιστρέψουμε και στην κανονικότητα»: «Το Μπέργκαμο και οι άνθρωποι του προηγούνται από την ομάδα. Πρόεδρε Περκάσι, το ιστορικό μακελειό στην πόλη μας αξίζει μια ανάλογα μοναδική και ιστορική απόφαση.

Προκύπτει φυσικά σε μένα η σκέψη ότι το πιο πιθανό για την Αταλάντα είναι η σεζόν να τελειώσει εδώ. Μπορεί να μην είναι ρεαλιστικό, αλλά θέλω να σκέφτομαι ότι η Αταλάντα είναι παράδειγμα για όλους σε αυτόν τον πόλεμο, ανεξάρτητα από ό,τι πουν οι αρχηγοί του αθλήματος. Απλά σκεφτείτε πόσους υποστηρικτές της Αταλάντα πήρε μακριά αυτός ο ιός.

Το να πιστεύουμε ότι η επιστροφή στους αγώνες ισοδυναμεί με επιστροφή στην κανονικότητα, θα σήμαινε ότι δεν σεβόμαστε εκείνους που έκλαψαν και έδωσαν τη ζωή τους για το Μπέργκαμο. Υπάρχει πάντα χρόνος για να επιστρέψει η Αταλάντα και μια μέρα θα πάρουμε σίγουρα το Σκουντέτο.

Αλλά προς το παρόν, το να πανηγυρίζουμε για ένα γκολ του Γκόμες δεν έχει πια νόημα».

Πηγή: filathlos.gr

Πηγή: kontranews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...