Οι προτιμήσεις των αμερικανών για τα Όσκαρ

Οι προτιμήσεις των αμερικανών για τα Όσκαρ
Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Μπεν Άφλεκ και η ταινία του «Argo» μπορεί να είναι οι μεγάλοι νικητές των Χρυσών Σφαιρών, αλλά πολλοί Αμερικανοί θεωρούν ότι ο Στίβεν Σπίλμπεργκ και η ταινία του «Lincoln» πρέπει να συγκεντρώσουν τα περισσότερα Όσκαρ που θα απονεμηθούν τον επόμενο μήνα.

Σχεδόν το ένα τέταρτο των ερωτηθέντων αμερικανών που συμμετείχαν στη δημοσκόπηση της Ipsos που διενεργήθηκε για λογαριασμό του Reuters θεωρούν ότι η δραματική ταινία «Lincoln» πρέπει να βραβευτεί με Όσκαρ καλύτερης ταινίας στην 85η απονομή των βραβείων στις 24 Φεβρουαρίου. Για το Όσκαρ καλύτερης σκηνοθεσίας το 36% των ερωτηθέντων προτιμά τον Σπίλμπεργκ.

Μόνο το 4% των Αμερικανών θεωρούν ότι το «Argo» θα πρέπει να βραβευτεί με Όσκαρ καλύτερης ταινίας. Αν είχαν τη δυνατότητα να επιλέξουν τον παρουσιαστή της τελετής απονομής, το 15% των ερωτηθέντων θα επέλεγαν τον κωμικό Μπίλι Κρίσταλ, το 12% την Έλεν Ντετζένερις και το 10% τον Στιβ Μάρτιν.

Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, για το Όσκαρ Ά Ανδρικού Ρόλου οι περισσότεροι – 22%- επέλεξαν τον Ντάνιελ Ντέι-Λούις, που υποδύθηκε τον εκλιπόντα αμερικανό πρόεδρο στην ταινία «Λίνκολν».

Το 16% επέλεξαν τον Ντένζελ Ουάσινγκτον για τον ρόλο του στην ταινία «Flight» και τρίτος στις προτιμήσεις των ερωτηθέντων ήρθε ο Χιού Τζάκμαν για «Τους Άθλιους».

Στην κατηγορία των γυναικών, το 12% από τους 1.158 ερωτηθέντες Αμερικανούς, επέλεξαν την Ναόμι Γουότς για την ταινία «The Impossible», το 10% την Τζένιφερ Λόρενς για το «Silver Linings Playbook» και το 9% την Τζέσικα Τσάστεϊν για την ταινία «Zero Dark Thirty»

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...