Ολοκληρώθηκε η μεγάλη επιχείριση της αστυνομίας στα Εξάρχεια – 102 προσαγωγές

Ολοκληρώθηκε η μεγάλη επιχείριση της αστυνομίας στα Εξάρχεια – 102 προσαγωγές

Σε 102 ανέρχονται οι προσαγωγές ατόμων που έγιναν κατά τη διάρκεια της σημερινής επιχείρησης αστυνομικών δυνάμεων που ξεκίνησε πολύ νωρίς το πρωί και ολοκληρώθηκε μετά από ώρες στην περιοχή των Εξαρχείων, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ειδικότερα, η αστυνομία εκκένωσε 2 κτίρια που βρίσκονται στην οδό Τζαβέλλα, ενώ σε παράλληλη αστυνομική επιχείρηση συνελήφθησαν 3 άτομα για ναρκωτικά σε διαμέρισμα της πλατειάς Εξαρχείων.

Σημειώνεται ότι, μεταξύ των 102 προσαχθέντων είναι και η 49χρονη γυναίκα που είχε διαφύγει κατά τη διάρκεια επιχείρησης του Λιμενικού Σώματος στην περιοχή των Εξαρχείων την περασμένη Πέμπτη.

Συλλήψεις για ναρκωτικά

Δύο Αλβανοί, ηλικίας 24 και 40 ετών και μια 23χρονη ομοεθνής τους, συνελήφθησαν σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην πλατεία Εξαρχείων, έπειτα από επιχείρηση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, για την ανεύρεση ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών και τη σύλληψη των διακινητών. 

Σύμφωνα με την αστυνομία, από την την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο διαμέρισμα, βρέθηκε συνολικά και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 1.750 γραμμαρίων. Ειδικότερα, 188 συσκευασίες, με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 410 γραμμαρίων, έτοιμες προς πώληση και συσκευασία με την ίδια ναρκωτική ουσία βάρους 1.340 γραμμαρίων. 

Επίσης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, το χρηματικό ποσό των 2.025 ευρώ και 4 συσκευές κινητής τηλεφωνίας. Οι συλληφθέντες, με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOINONIA/360052-Oloklirothike-i-megali-epiheirisi-tis-astynomias-sta-Exarheia-102-prosagoges ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...