Ολοκληρώθηκε η συνάντηση των Big 4

Μετά από περίπου 3,5 ώρες, η συνάντηση των Big 4 ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 19:00. Πληροφορίες για σύγκλιση απόψεων σε κάποια ζητήματα.

Η μεγάλη συνάντηση ολοκληρώθηκε και τώρα αναμένουμε τα… αποτελέσματα.

Μετά από περίπου 3,5 ώρες, οι Big 4 ολοκλήρωσαν την ιστορικής σημασίας συνάντηση που είχαν στο «Μ. Βρετανία» μαζί με εκπροσώπους της FIFA, της UEFA, της ΕΠΟ και της Super League.



Κατά σειρά αποχώρησαν οι Δημήτρης Μελισσανίδης, Βαγγέλης Μαρινάκης και Γιάννης Αλαφούζος, ενώ τελευταίος έφυγε ο Ιβάν Σαββίδης. Κανένας εκ των ισχυρών ανδρών των Big 4 δεν έκανε δηλώσεις.

Οι πληροφορίες λίγη ώρα πριν την ολοκλήρωση του ραντεβού έκαναν λόγο για σύγκλιση απόψεων σε κάποια ζητήματα, αλλά αναμένουμε διευκρινίσεις από επίσημα χείλη.

Πιθανότατα θα γίνουν δηλώσεις από τους αξιωματούχους FIFA και UEFA.



Πέρα από τους Big 4 παρόντες ήταν οι Ζόραν Λάκοβιτς (διευθυντής ομοσπονδιών – μελών UEFA), Μάριος Γεωργίου (διεύθυνση ομοσπονδιών – μελών UEFA), Χέρμπερτ Χούμπελ (εντεταλμένος εκπρόσωπος FIFA/UEFA και πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης), Λούκα Νικόλα (Διακυβέρνηση Ομοσπονδιών μελών FIFA), Σέφτον Πέρι (Διευθυντής Κέντρου Ερευνών και Ανάλυσης UEFA), Λευτέρης Αυγενάκης (υφυπουργός αθλητισμού), Βαγγέλης Γραμμένος (πρόεδρος ΕΠΟ) και Μηνάς Λυσάνδρου (πρόεδρος Super League).

sportfm.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...