Ο όμιλος Βαρδινογιάννη μπαίνει στην Ελλάκτωρ και στην Άνεμος, καθώς οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία με το deal να αγγίζει τα 190 εκατ. ευρώ.

Συγκεκριμένα η Motor Oil αποκτά ποσοστό το 30,1% των μετοχών της Ελλάκτωρ που κατέχουν οι εφοπλιστές Μπάκος – Καϋμενάκης, αλλά και το 75% έως και 100% της Άνεμος.

Το ύψος της συμφωνίας για την πώληση των μετοχών της Ελλάκτωρ, που αφορά το μερίδιο των δύο εφοπλιστών θα φτάσει τα 180 με 190 εκατ. ευρώχωρίς να υπολογίζεται το τίμημα για τις ΑΠΕ. 

Προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης για ΕΛΛΑΚΤΩΡ και Motor Oil

Μετά από σχετικό αίτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, οι αρμόδιες χρηματιστηριακές αρχές ανακοίνωσαν ότι αναστέλλεται προσωρινά από σήμερα, Παρασκευή 6 Μαΐου 2022, η διαπραγμάτευση των χρηματοπιστωτικών μέσων των εταιρειών Ελλάκτωρ και Motor Oil, σύμφωνα με την παράγραφο 1 του άρθρου 17 του ν. 3371/2005, για λόγους προστασίας του επενδυτικού κοινού και της ομαλής λειτουργίας της Αγοράς των κινητών αξιών των ως άνω εταιρειών και μέχρις ότου παρασχεθεί ενημέρωση στο επενδυτικό κοινό αναφορικά με την πιθανή υλοποίηση της συναλλαγής.

Αναστέλλονται επίσης προσωρινά και τα Παράγωγα Προϊόντα και ο δανεισμός επί των μετοχών των ανωτέρω εταιρειών, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

AΠΕ , newsbeast.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...