«Σχεδιάσαμε, μελετήσαμε και υλοποιούμε ένα σπουδαίο έργο για τις Κοινότητες»

«Τα έργα στον τομέα της ύδρευσης αποτελούν ζητήματα πρώτης προτεραιότητας. Έχοντας αποτυπώσει με σωστό προγραμματισμό τις ανάγκες που υπάρχουν και στη συνέχεια δρομολογήσει τις απαιτούμενες ενέργειες, καταφέραμε να μελετήσουμε, να εξασφαλίζουμε τη χρηματοδότηση και πλέον να εκκινήσουμε το διαγωνισμό για την πραγματοποίηση εργασιών που θα βελτιώσουν την ύδρευση σε Κοινότητες της Δωρίδας. Όλοι όσοι εργάστηκαν για να φτάσουμε εδώ, υπηρεσιακοί παράγοντες και αιρετοί, αξίζουν το ευχαριστώ μας!»

Με αυτά τα λόγια ο Δήμαρχος Δωρίδος κ. Γεώργιος Καπεντζώνης αποτυπώνει την ικανοποίηση του για τον ανοικτό διεθνή ηλεκτρονικό  διαγωνισμό που ξεκίνησε στις αρχές του μήνα και ολοκληρώνεται τις επόμενες ημέρες, για ένα μεγάλο έργο στον τομέα της ύδρευσης που αφορά Κοινότητες του Δήμου. Με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ (μεταφορά από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι), το έργο έχει τον τίτλο «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΔΩΡΙΔΟΣ» και προϋπολογισμό 2.705.000,00 ευρώ.

Εργασίες θα γίνουν στις Κοινότητες Παλαιοξαρίου, Φιλοθέης, Τειχίου, Ευπαλίου, Χιλιαδούς-Μανάγουλης, Κλήματος και Μαλανδρίνου. Σύμφωνα με τη μελέτη θα γίνουν, ανάλογα με τις επιμέρους ανάγκες, αντικατάσταση και νέες χαράξεις αγωγών ύδρευσης, εργασίες διασύνδεσης υπαρχουσών δεξαμενών, νέα δίκτυα ή επεκτάσεις σημερινών και εγκατάσταση ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού. 

Ο Δήμος Δωρίδος συνεχίζει να αξιοποιεί κάθε δυνατό πόρο, για τη βελτίωση των υπηρεσιών προς τους πολίτες. Η ολοκλήρωση του συγκεκριμένου έργου, σε συνδυασμό με άλλες εργασίες που έχουν γίνει ή δρομολογούνται να γίνουν στο μέλλον, απαντούν με τον πιο πειστικό τρόπο και στην πράξη ότι η περιοχή στο επίπεδο των υποδομών βελτιώνει συνεχώς τις συνθήκες. 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...