Ολυμπιακός-Καραπαπάς: «Μου έκλεψαν την τσάντα με το νόμιμο όπλο μου»

Ολυμπιακός-Καραπαπάς: «Μου έκλεψαν την τσάντα με το νόμιμο όπλο μου»
Ολυμπιακός-Καραπαπάς: «Μου έκλεψαν την τσάντα με το νόμιμο όπλο μου»

Σήμερα ο Κώστας Καραπαπάς οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά. Συγκεκριμένα ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός επισκέφθηκε το Αστυνομικό τμήμα της περιοχής του προκειμένου να καταγγείλει την κλοπή ή απώλεια του όπλου του από αγνώστους.

Όπως ορίζει ο νόμος γι’ αυτές τις περιπτώσεις σχηματίστηκε εναντίον του δικογραφία με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας όπλου. Είναι μία διαδικασία που ακολουθείται για όλους όσοι έχουν στην κατοχή τους νόμιμα όπλο.

Ο Κώστας Καραπαπάς με ανάρτηση του στο facebook τοποθετήθηκε για το θέμα της απώλειας ή κλοπής του όπλου του. Μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της Πειραιωτών έγραψε:

«Κατήγγειλα σήμερα την κλοπή της τσάντας μου που μέσα περιείχε το νόμιμο όπλο μου.

Πήγα όπως κάθε νόμιμος πολίτης και κατήγγειλα την απώλεια, αλλά όταν έχεις νόμιμη άδεια και σου κλέβουν το όπλο υπάρχει μια παράλληλη τυπική διαδικασία ενός πλημμελήματος που λέγεται πλημμελής φύλαξη οπλισμού, η οποία φυσικά τηρήθηκε και για μένα όπως για όλους.

Φυσικά εδώ έχουμε κλοπή και όχι απώλεια. Εγώ δεν έχασα κάτι, αλλά μου το έκλεψαν.

«Ούτε χειροπέδες μου πέρασαν φυσικά όπως λέει η πουρομπεμπέκα που βγαίνει στις εκπομπές του Θωμαίδη. Δεν της τα είπε καλά ο ρουφιάνος της γραμματέας στο δικαστήριο Πειραιά!» πρόσθεσε ο Κώστας Καραπαπάς.

«Βέβαια έτσι αστραπιαία που τα έμαθε όλα, μπαίνουν άλλες σκέψεις για την κλοπή γενικώς… Όπως επίσης αναρωτιέμαι για πόσο θα γελοιοποιούν την Δικαιοσύνη με διαρροές και ρουφιανές κάποιοι που θα έπρεπε να την προστατεύουν! ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ JURASSIK PARK πρός τιμής της πουρομπεμπέκας!!!»

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...