Ομπράντοβιτς: «Χάσαμε τρία αδέλφια, ο Θανάσης με βοηθούσε συνέχεια»!

Ομπράντοβιτς: «Χάσαμε τρία αδέλφια, ο Θανάσης με βοηθούσε συνέχεια»!

Η οικογένεια του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και ο ελληνικός αθλητισμός πενθούν για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών αφήνοντας το στίγμα του για το πάθος και τον ξεχωριστό τρόπο με τον οποίο έδειχνε την αγάπη του για την ομάδα του.

Μετά από το τέλος του αγώνα με την Μπουντούτσνοστ, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου στον Θανάση Γιαννακόπουλο, τον οποίο έζησε για 13 χρόνια στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, κατακτώντας μαζί πέντε τίτλους Euroleague, 11 πρωταθλήματα και 7 Κύπελλα Ελλάδας.

«Αν έχεις ζήσει τα πάντα με έναν άνθρωπο που σε βοήθησε και σου έδωσε τα πάντα για 13 χρόνια, είναι πολύ δύσκολο να καταλάβεις τι έχει συμβεί. Χάσαμε τρία αδέλφια. Λυπάμαι πραγματικά… Εύχομαι συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στην κόρη του, την σύζυγό του και σε όποιον τον αγαπά. Ο Θανάσης ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος. Με βοηθούσε συνέχεια… Δεν ήταν απλώς ο πρόεδρος μιας ομάδας, ήταν εκείνος που με βοήθησε με κάθε τρόπο. Θα είναι για πάντα στην καρδιά μου και όλοι θα τον θυμούνται για ό,τι πρόσφερε στο μπάσκετ και τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. 

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: https://www.kontranews.gr/SPOR/357499-Omprantobits-CHasame-tria-adelphia-o-THanases-me-boethoyse-synecheia ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...