Ομόφωνη εκλογή Σαλμά ως τακτικό καθηγητή στην Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών – Μεγάλη διάκριση.

Στο Σάλσμπουργκ βρίσκεται ο Μάριος Σαλμάς με την εθνική ομάδα όπου και ενημερώθηκε για την εκλογή του στην ανώτατη βαθμίδα του τακτικού καθηγητή στην Ιατρική σχολή. Ο Μάριας Σαλμάς με μια συγκινητική ανάρτηση του μίλησε για την εκλογή του. Επίσης αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Μάριος Σαλμάς είναι από τους βουλευτές που συνεχίζει το λειτούργημα του και προσφέρει τις υπηρεσίες του στην κοινωνία και δεν έπαψε ποτέ να στηρίζεται σε αυτό και όχι στην κοινοβουλευτική του δράση που λαός της Αιτωλοακαρνανίας τον έχει εκλέξει περισσότερες φορές από κάθες άλλο στο νομό.

Αναλυτικά η ανάρτηση του

             Με αφορμή την σημερινή ομόφωνη εκλογή του στην βαθμίδα του τακτικού Καθηγητή Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών ο κύριος Σαλμάς έκανε την ακόλουθη δήλωση .

          “Όταν ήμουν παιδί ήθελα μόνο να γίνω Χειρουργός. Τα κατάφερα με τη θέληση, τη σκληρή δουλειά, την βοήθεια του θεού και την στήριξη των γονιών μου. Θυμάμαι πόσες φορές δανείστηκε ο πατέρας μου για να μου στείλει χρήματα στη Θεσσαλονίκη που σπούδαζα. Σήμερα νομίζω τον δικαίωσα με την ομόφωνη εκλογή μου στην βαθμίδα του τακτικού καθηγητή στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους του καθηγητές του Εκλεκτορικού σώματος που όχι μόνο με ψήφισαν αλλά είπαν συγκινητικά λόγια .Ένα ευχαριστώ και στους δασκάλους μου που μου έδειξαν το δρόμο και με δίδαξαν τρόπο επιστημονικής σκέψης και συμπεριφοράς. Ιδιαίτερα ευχαριστώ τον πατερά μου και την μητέρα μου για την αμέριστη αγάπη και πίστη σε εμένα. Τέλος αισθάνομαι ευγνωμοσύνη για την οικογένεια μου την σύζυγο μου Ειρήνη, την κόρη μου Έλλη και τον γιό μου Αντώνη που στήριξαν όλη αυτή την προσπάθεια ο καθένας με τον τρόπο του”.Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...