Οραματίζεται ο Χρήστος Σταϊκούρας;

Οραματίζεται ο Χρήστος Σταϊκούρας;
Με 52% ανεργία στους νέους μέχρι 24 ετών, με το κλείσιμο χιλιάδων επιχειρήσεων, αλλά και τους ανέργους να πλησιάζουν  το 1. 300.000, ο Χρήστος Σταϊκούρας βλέπει ανάπτυξη. 
Για αχνές, πλην όμως θετικές, ενδείξεις αναστροφής του κλίματος, μίλησε στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, κατά τη συζήτηση για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2013. Όπως είπε, το στοίχημα μέρα με τη μέρα κερδίζεται όχι με επικοινωνιακούς τακτικισμούς, αλλά με ταπεινότητα, σκληρή δουλειά και ρεαλισμό.

«Οφείλουμε όλοι με αντικειμενικότητα, επιμονή και υπομονή να συνεισφέρουμε στην προσπάθεια που δίνει η χώρα. Ο αγώνας, που δίνουμε, είναι αγώνας αντοχής και όχι ταχύτητας. Βρισκόμαστε μπροστά στην εθνική επιλογή να προχωρήσουμε αταλάντευτα μπροστά, για να βγούμε από το τούνελ και όχι να φλερτάρουμε με πισωγυρίσματα ή άλματα στο κενό» σημείωσε.

Απευθυνόμενος στην Αριστερά, ο κ. Σταϊκούρας πρόσθεσε: «Ο κ. Αλαβάνος έχει πει ότι άλλος δρόμος εντός της Ευρωζώνης δεν μπορεί να υπάρξει. Αυτό που χρειάζεται λοιπόν είναι ενότητα, σχέδιο, αισιοδοξία, έλλογη συμπεριφορά συλλογικότητα. Η επιλογή είναι μία. Να πετύχουμε».

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑΑκολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...