Οριστικό: Έρχεται και υπογράφει για 1,5 χρόνο στην ΑΕΚ ο Χιμένεθ!

Οριστικό: Έρχεται και υπογράφει για 1,5 χρόνο στην ΑΕΚ ο Χιμένεθ!

Έτοιμος για την τρίτη του θητεία στον πάγκο της ΑΕΚ είναι ο Μανόλο Χιμένεθ.

Μετά την παραίτηση του Μαρίνου Ουζουνίδη, ο προκάτοχός του θα είναι και… διάδοχός του, αφού οι δύο πλευρές συμφώνησαν προφορικά για ενάμιση χρόνο συμβολαίου με οψιόν επέκτασης για ένα ακόμη έτος!

Ο 55χρονος προπονητής έρχεται απόψε στην Αθήνα για να ρυθμιστούν τα τυπικά και όλα δείχνουν πως θα καθίσει στον πάγκο της Ένωσης στον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου με τον Ατρόμητο την Πέμπτη (7/2, 19:30).

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Χιμένεθ ήθελε αρχικά κλειστό διετές συμβόλαιο, αλλά βρέθηκε η χρυσή τομή, καθώς ήταν σφοδρή επιθυμία και των δύο πλευρών να συνεργαστούν και πάλι.

Άλλωστε, και το «διαζύγιό» τους στο τέλος της περασμένης σεζόν είχε να κάνει με ένα οικογενειακό πρόβλημα του Ανδαλουσιανού προπονητή.

Η πρώτη θητεία του Χιμένεθ στον κιτρινόμαυρο πάγκο ήταν από τις 7 Οκτωβρίου του 2010 μέχρι τις 5 Οκτωβρίου του 2011 και μαζί της κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος.

Στη δεύτερη θητεία του με την ΑΕΚ, που διήρκεσε από τις 19 Ιανουαρίου του 2017 μέχρι τον περασμένο Ιούνιο, οδήγησε την ομάδα αρχικά στη δεύτερη θέση και εν συνεχεία στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: https://www.kontranews.gr/SPOR/353510-Oristiko-Erchetai-kai-ypographei-gia-1-5-chrono-sten-AEK-o-CHimeneth ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...