Γωγώ Τσαμπά, Γιώτα Γρίβα και Νεκτάριος Κοκκώνης στο κλαρίνο, συνόδεψαν στην τελευταία του κατοικία τον Άρχοντα του Γοργοπόταμου, Βαγγέλη Τεμπέλη.

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης η Φθιωτική γη στον ιστορικό Γοργοπόταμο, υποδέχθηκε το πρωί της Δευτέρας (2/8) τον «Άρχοντα» Βαγγέλη Τεμπέλη, που έφυγε από τη ζωή αργά το βράδυ του Σαββάτου σε ηλικία 60 ετών.

Η καλοσύνη και η προσωπικότητά του τον είχαν καταστήσει ως έναν από τους σημαντικότερους επιχειρηματίες στο χώρο της εστίασης και της ψυχαγωγίας με όλα σχεδόν τα μεγάλα ονόματα της μουσικής σκηνής να έχουν τραγουδήσει στο μαγαζί του.

Δύο από τις αγαπημένες του  τραγουδίστριες η Γωγώ Τσαμπά και η Γιώτα Γρίβα τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία και με το κλαρίνο του Νεκτάριου Κοκκώνη, τραγούδησαν το «Θέλω το Θεό να τον ρωτήσω».

Δείτε το βίντεο:

Το ευχαριστήριο της οικογένειας

«Εκ μέρους της οικογένειας ΤΕΜΠΕΛΗ θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους μας στήριξαν στον χαμό του αγαπημένου μας πατέρα, υιου, αδερφού και θείου Ευάγγελου Τεμπέλη , σας ευχόμαστε να έχετε πάντα υγεία εσείς και οι οικογένειες σας . Σας ευχαριστούμε τόσο για την παρουσία σας όσο και για τα χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης που λάβαμε. Επίσης ευχαριστούμε θερμά το Ιατρικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας και τους διασώστες του ΕΚΑΒ για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν».

lamiareport.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...