Η εμπειρία μου με τον COVID-19 – Υποκλίνομαι στο Ιατρικό και Νοσηλευτικό και προσωπικό του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου.Στις 30/04/2021 και 25/06/2021 αντίστοιχα εμβολιάστηκα με το εμβόλιο ASTAZENECA κατά του COVID-19.Στις 6/9/2021 διαγνώσθηκα θετικός στον COVID και μπήκα σε καραντίνα, ενώ άρχισα φαρμακευτική αγωγή με αντιβιώσεις κλπ για 6 συνολικά ημέρες. Για μια εβδομάδα είχα συνεχείς πυρετούς, πονοκεφάλους και βήχα. Την Δευτέρα το πρωι (13/9/2021) και ενώ τα συμπτώματα δεν υποχωρούσαν υπεβλήθην σε ακτινογραφία και διαπιστώθηκε ότι ήδη είχα πνευμονία και στους δυο πνεύμονες. Αμέσως ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ και διεκομίσθην με παροχή οξυγόνου στα εξωτερικά ιατρεία του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΑΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΟΥ ΡΙΟΥ. Σημειώνεται ότι εκεί λειτουργεί ειδικός διαμορφωμένος χώρος για ασθενής COVID. Παρέμεινα ξαπλωμένος με οξυγόνο και αρχίσαν οι εξετάσεις. Ενώ περίμενα με αγωνία τα αποτελέσματα δίπλα μου σε αλλόφρονη κατάσταση μια «κυρία» κάτω τον 50 είχε μόλις διαγνωσθεί με COVID.

Έβριζε τους ιατρούς και τις νοσοκόμες, απειλούσε δεν δεχόταν ότι υπάρχει COVID, εκσφενδόνιζε μάσκες και ότι υπήρχε δίπλα της και με ύφος Εισαγγελέα ζητούσε από τους ιατρούς να της αποδείξουν την ύπαρξη του «ανύπαρκτου» ιού. Η ψυχραιμία, ο επαγγελματισμός και η υπομονή που επέδειξαν ιατροί και νοσοκόμες ήταν υποδειγματικός και αξιοζήλευτος. Δεν ύψωσαν καν τον τόνο της φωνής τους και έκαναν ότι μπορούσα για να την ηρεμήσουν.Αφού τα πράγματα ηρέμησαν μεταφέρθηκα στην κλινικη COVID του Ρίου. Δίπλα μου βρισκόταν άλλος ένας ανεμβολιάστος νέος, ο οποίος είχε ταλαιπωρηθεί ήδη 15 ημέρες από τον covid. Για 6 ημέρες δεν κουνιόταν αλλά ήταν πολύ καλά ενημερωμένος για τον ιό καθώς είχε διαβάσει κάθε fake news και ακόμη δεν είχε πεισθεί ότι το εμβόλιο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ.

Μάλιστα θεωρούσε ότι το κράτος όφειλε να τον ενημερώσει καλύτερα, ενώ σε σχετική ερώτηση ακόμη δεν θεωρούσε ότι πρέπει να εμβολιαστεί. Δεν τον προβλημάτιζε ότι μαζί του νοσηλεύονταν 27 ασθενείς COVID εκ των οποίων μόνο εγώ ήμουν εμβολιασμένος. Η στατιστική άλλωστε είναι μόνο νούμερα.Σε λίγες ώρες η κατάσταση της υγείας μου άρχισε να παίρνει αρνητική τροπή. Η ακτινογραφία της δεύτερης ημέρας νοσηλείας έδειχνε φοβερή επιδείνωση. Υπήρξαν φόβοι ακόμη και για επικείμενη πνευμονική εμβολή. Άρχισε ένας αγώνας. Αντιβιώσεις, μονοκλώνικά αντισώματα, οροί, κορτιζόνες, αντιπηκτικές ενέσεις κλπ χορηγήθηκαν για να αντιμετωπισθεί «ο ανύπαρκτος κατά πολλούς ήπιος ιος», ενώ η παρακολούθηση ήταν στενή, συνεχής σαν ένα πολύ καλά κουρδισμένο ελβετικό ρολόι. Λόγω έλλειψης οξυγόνου μου χορηγήθηκε οξυγόνο με εξωτερικό μηχάνημα και οι ημέρες άρχισαν να κυλάνε αργά. Πέρασαν 7 ημέρες για να υπάρξει σημαντική βελτίωση και εκεί που η παροχή οξυγόνου ήταν στο 100%, να μειωθεί στο 75% και την 8η ημέρα στο μόλις 4%.

Την 9 ημέρα έλαβα εξιτήριο καθώς η πρόοδος μου ήταν θεαματική. Η φροντίδα, τα φάρμακα σε συνδυασμό με το εμβόλιο είχαν επιτέλους λειτουργήσει!Συμπεράσματα:1. Από τους 27 νοσηλευομένους μόνο εγώ ήμουν εμβολιασμένος.2. Κατά την νοσηλεία μου απεβίωσαν τουλάχιστον 2 άτομα.3. Η νοσηλεία μου διήρκησε 9 ημέρες, ενώ η νοσηλεία των ανεμβολιάστων ξεπερνά τις 15 ημέρες4. Βγαίνοντας από το νοσοκομείο αν εξαιρέσουμε την αδυναμία δεν έχουν ακόμη διαφανεί σοβαρά συμπτώματα.5. Η προσήλωση, ο επαγγελματισμός, η αυταπάρνηση του νοσηλευτικού προσωπικού και των Ιατρών στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου ήταν υποδειγματική. Οι παροχές του κρατικού νοσοκομείου δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα ιδιωτικά νοσοκομεία και παρά τις αντίξοες συνθήκες εργασίας καθώς όλοι κυκλοφορούσαν με στολές, μάσκες κλπ το χαμόγελο και η θετική ενέργεια ήταν διάχυτη. Υποκλίνομαι!6.

Ο εξοπλισμός του Νοσοκομείου ήταν αρτιότατος και οι παροχές σε φάρμακα και υποδομές ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ.7.

Προβληματίζει και θλίβει ιδιαίτερα το γεγονός ότι ενώ κάποιος νοσηλεύεται, δίπλα του πεθαίνουν άνθρωποι, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά ΑΥΤΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΣ. Δεν δέχεται να ανοίξει τα μάτια του, δεν δέχεται να δει τα στατιστικά, δεν ακούει το επιστημονικό προσωπικό ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ περισσότερο από τίποτα άλλο για την ζωή του τους «επιστήμονες» του διαδικτύου και τα fake news.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...