Ο Α. Σώρρας θέλει να αποφυλακιστεί – “Είμαι πολιτικός αρχηγός”

Ο Α. Σώρρας θέλει να αποφυλακιστεί – “Είμαι πολιτικός αρχηγός”

Με το επιχείρημα ότι δεν είναι ύποπτος φυγής -αν και παρέμενε άφαντος για 15 μήνες – ο Αρτέμης Σώρρας ζητεί την αποφυλάκιση του, πέντε μήνες μετά την είσοδό του στις φυλακές.

Ο επικεφαλής της Ελλήνων Συνέλευσις κατηγορείται για διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, απάτη σε βάρος Δημοσίου, Τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων και για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Μάλιστα, ο Αρτέμης Σώρρας για να ενισχύσει τη θέση του φέρεται να επικαλείται το γεγονός ότι είναι πολιτικός αρχηγός άρα «δεν σκοπεύει να εξαφανιστεί από την Ελλάδα».

Ο ιδρυτής της Ελλήνων Συνέλευσις επιμένει πως βρίσκεται άδικα στη φυλακή καθώς , όπως φέρεται να λέει «με τα αποδεικτικά στοιχεία που έχει προσκομίσει στον ανακριτή, αποδεικνύει την αθωότητά του».

Πάντως , η ανάκριση για την υπόθεση με κεντρικό πρόσωπο τον Αρτέμη Σώρρα έρχεται να εντοπίσει άλλους 10 εμπλεκόμενους ανεβάζοντας το σύνολο των κατηγορουμένων στους 18.

Έτσι, μετά τον Αρτέμη Σώρρα και τους στενούς συνεργάτες του αναμένεται να κληθούν σε εξηγήσεις μέλη διοικητικών συμβουλίων αστικών εταιρειών-σωματείων, τα οποία φέρονται είτε να ιδρύθηκαν από τον επικεφαλής της Ελλήνων Συνέλευσις είτε συνδέονται με τον ίδιο.

 

 

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOINONIA/347596-O-A-Sorras-thelei-na-apophylakistei-Eimai-politikos-archegos ΚΟΙΝΩΝΙΑΑκολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...