ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΦΩΚΙΔΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝ.ΓΡΑΜ, Κ.Ο. Ν. Δ. ΙΩΑΝΝΗ ΜΠΟΥΓΑ

  Όπως προκύπτει από τα δελτία τύπου και τις ανακοινώσεις μου, ενημερώνω για την πολιτική και κοινοβουλευτική δραστηριότητά μου, εκφράζω τις απόψεις μου και ασκώ με ευπρέπεια πολιτική κριτική για πολιτικές πράξεις, παραλείψεις και σπάνια για πρόσωπα που σχετίζονται με αυτές ως φορείς δημόσιας εξουσίας, χωρίς ποτέ να έχω αναφερθεί στην προσωπική, οικογενειακή ή επαγγελματική τους ζωή.

     Στο ίδιο ύφος είναι και η πιο πρόσφατη ανακοίνωσή μου, με την οποία αναδεικνύω και τεκμηριώνω τις ευθύνες της προηγούμενης Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για την απαξίωση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην χώρα μας και ειδικότερα στην Άμφισσα.

Ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ, σε προφανή αδυναμία ν΄απαντήσει επί της ουσίας, εξέδιδε εναντίον μου τη μια ανακοίνωση μετά την άλλη.

     Όλες οι ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ έχουν περισσότερο προσωπικά παρά πολιτικά χαρακτηριστικά. Εμμονικά στοχεύουν κυρίως στο πρόσωπό μου, ενίοτε την σύζυγό μου και δευτερευόντως στην κυβερνητική πολιτική. Για το λόγο αυτό, έχω επιλέξει να μην απαντώ.

     Η τελευταία όμως ανακοίνωση της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ ξεπέρασε κάθε όριο αθλιότητας, καθώς αναφέρεται στο γιό μου, ο οποίος είναι ασκούμενος δικηγόρος και δεν έχει ούτε είχε ποτέ πολιτική ιδιότητα. Ρωτούν δημόσια, πώς αισθάνεται που ο πατέρας του ψήφισε τον «κατάπτυστο» νόμο για την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής.

     Οι τοπικοί εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ πήραν πρόθυμα την σκυτάλη της πολιτικής εξαχρείωσης από τον Νίκο Φίλη, που έκανε ανάλογες αναφορές στην Βουλή για τα τέκνα της Υπουργού Παιδείας κας Ν. Κεραμέως, για να εισπράξει την καθολική αποδοκιμασία των κομμάτων και από τον Αλέξη Τσίπρα που επιτίθεται στα παιδιά και στην σύζυγο του Πρωθυπουργού.

     Η ένδεια επιχειρημάτων και αντιπολιτευτικού ήθους εξωθεί τον ΣΥΡΙΖΑ να εμπλέκει στην πολιτική αντιπαράθεση μέλη των οικογενειών των πολιτικών του αντιπάλων, αδιαφορώντας για το κακό που προκαλεί. Γνωρίζει ότι η «ερώτηση» που απευθύνεται δημόσια σε ένα νέο άνθρωπο για το πώς αισθάνεται για πράξεις των γονέων του συνιστά παράνομη ψυχολογική κακοποίηση και κοινωνικό ρατσισμό και τα αποδέχεται.

     Στην τοπική μας κοινωνία είναι γνωστή η κοινωνική, επιστημονική, επαγγελματική, οικογενειακή και προσωπική πορεία εκάστου.

     Οφείλουμε όμως καθένας ξεχωριστά αλλά και συλλογικά να προστατέψουμε τους συνανθρώπους μας, τις οικογένειές μας και τον δημόσιο λόγο από τις τοξικές επιθέσεις τυφλής εξόντωσης, θύμα των οποίων μπορεί να είναι ο καθένας μας.

     Η κοινωνία και η δημοκρατία μας δεν ανέχονται όσους κρύβονται κάτω από κομματικές κουκούλες για να εξαπολύσουν προσωπικές επιθέσεις, τους ανώνυμους υβριστές του διαδικτύου και ιδίως εκείνους που βρίσκονται πίσω από αυτούς και τους υπαγορεύουν όσα λένε και κάνουν, ελπίζοντας ότι έτσι θα ξεχαστούν οι ευθύνες τους.

     Τους απομονώνει, τους αποδοκιμάζει και αργά ή γρήγορα τους αποκαλύπτει και τους αναγκάζει δημόσια και επώνυμα ν΄αναλάβουν τις ευθύνες τους.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...