Ο Γ. Μπάρλος μίλησε για άνοδο της Παναχαϊκής στη Σούπερ Λίγκα! (ΦΩΤΟ)

Πηγή: sportin.gr

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (17/5)  στο προπονητικό κέντρο της Παναχαϊκής “Αλέξανδρος Σπανός” συνέντευξη τύπου από τον πρόεδρο Γιώργο Μπάρλο ο οποίος ενημέρωσε τους εκπροσώπους του Τύπου για τις επόμενες κινήσεις της διοίκησης αλλά και γενικότερα για όλα τα θέματα της ομάδας. 

Στο πλευρό του βρέθηκαν οι νομικοί σύμβουλοι κ.κ. Χάρης Γρηγορίου και Κώστας Κρεμμύδας που τοποθετήθηκαν για διάφορα νομικά θέματα 

Αρχικά ο κ. Κρεμμύδας μίλησε για θέματα που αφορούν την μεταβίβαση των μετοχών και την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου:

“Ουσιαστικά δεν έχουμε καμία εκκρεμότητα. Ότι υπήρχε έχει ρυθμιστεί. Όσες εκκρεμότητες γνωρίζαμε ή όσες δεν είχαμε δει, έχουν πλέον ρυθμιστεί. Όλες οι Α.Ε. και στο ποδόσφαιρο, έχουν πολλά νομικά ζητήματα που δεν μπορείς να προβλέψεις ούτε να τα λύσεις άμεσα. Στην προκειμένη περίπτωση όμως μαζί με τον συνάδελφο τον κ. Γρηγορίου, λύσαμε όλα τα θέματα. Πιστεύουμε ότι με την ομαλοποίηση όλης της κατάστασης της διοικητικής και της δικαστικής λόγω κορωνοϊού θα τελειώσουν όλα τα θέματα και από δω και στο εξής θα ασχολούμαστε μόνο με τα ποδοσφαιρικά και τα διοικητικά της Παναχαϊκής. Σχετικά με τις μετοχές τις ιδρυτικές, αυτό το κομμάτι θα τελειώσει το προσεχές δίμηνο. Αρχικά, ο κ. Καλογερόπουλος θα πάρει τις μετοχές και στην συνέχεια θα μεταβιβαστούν στον κ. Μπάρλο. Υπάρχει εξαιρετική σχέση με τον κ. Καλογερόπουλο και όλα τα ζητήματα τα λύνουμε με καλή διάθεση. Θέλω να πιστεύω ότι μέχρι τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο θα έχουν τελειώσει όλα τα διαδικαστικά. Αν δεν υπήρχε ο ιός θα είχαμε ήδη τελειώσει. Μετά από αυτά θα προχωρήσει ο κ. Μπάρλος σε μία αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της τάξεως των 250.000 ευρώ που είναι το ανώτερο ποσό της αύξησης. Ένα ποσοστό θα πάρει η ερασιτεχνική Παναχαϊκή. Ξεκαθαρίζω ότι δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα νομικό για να γίνουν όλα αυτά. Έχουν διευθετηθεί τα πάντα. Η καθυστέρηση οφείλεται στον κορωνοϊό. Η ΕΕΑ ήταν κλειστή και ανοίγει αυτή την εβδομάδα. 

Ο Χάρης Γρηγορίου κινήθηκε στο ίδιος μήκος με τον κ. Κρεμμύδα, ενώ ενημέρωσε και για κάποιες νομικές υποθέσεις που αφορούν δικαστικές διαφορές της ομάδας με κάποιους παίκτες.

Είναι αξιοσημείωτο επίσης ότι χαρακτήρισε τον κ. Μπάρλο ως δικηγοροφάγο, καθώς λειτουργεί με ταχύτητα και συνέπεια που δεν επιτρέπει στους νομικούς να έχουν συνέχεια νέα δουλειά και ανοικτά μέτωπα:

“Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που όχι μόνο κορωνοϊού, αλλά και λόγω ευχαρίστησης και αγάπης γίνεται αυτή η συνέντευξη εδώ πραγματικά στο σπίτι μίας μεγάλης ομάδας. Αυτό είναι το πρώτο σπίτι της όλη την εβδομάδα και απλά την Κυριακή όταν πηγαίνουμε στους αγώνες είναι σαν να πηγαίνουμε στην εκκλησία και μετά επιστρέφουμε πάλι εδώ. Είναι μεγάλης σημασίας αυτό το έργο. Θέλω να πω πριν μπούμε στα νομικά που σας τα είπε και ο εκλεκτός κ. Κρεμμύδας, ότι και οι τρεις (σ.σ. Μπάρλος, Κρεμμύδας, Γρηγορίου) έχουμε κοινό στόχο. Δυστυχώς για έναν επαγγελματία δικηγόρο ένας νοικοκύρης πρόεδρος και ιδιοκτήτης είναι κατά μία έννοια δικηγοροφάγος. Γιατί συρρικνώνει τις εκκρεμότητες και τις δικηγορικές δουλειές. Δεν αφήνει περιθώρια για να έχουμε και εμείς ρόλο και λόγο. Αυτό είναι μία ευτυχής κατάληξη στην ιστορία της Παναχαϊκής. Σε συνέχεια αυτών που είπε ο κ. Κρεμμύδας, έπρεπε να γίνει πρώτα η φυσιολογική μετάβαση στο νέο καθεστώς και έπειτα να αναληφθεί η διοίκηση.

Ο κ. Μπάρλος αψήφησε όλους τους κινδύνους που του θέσαμε και εγώ και ο κ. Κρεμμύδας και πήγαν λίγο πίσω τα τυπικά κουμπώματα. Όλη η διαδικασία είναι κλεισμένη και απομένουν τα τυπικά με τις αρχές (σ.σ. διοργανώτρια αρχή, ΕΕΑ κλπ). Η πρόθεση της νέας διοίκησης είναι, ότι μπορεί να το κλείνει και ότι κλείνεται να το τελειώνει. Το μόνο που δεν μπορούσε να κλείσει ήταν η περίπτωση Όρλαντιτς που είχε διαβεί ήδη τον Ρουβίκωνα και είχε πάει στις διεθνής επιτροπές. Υπήρχε μία μεγάλη διάσταση. Υπήρχε συμβόλαιο από την προηγούμενη διοίκηση αλλά ουσιαστικά δεν κατατέθηκε και δεν επισημοποιήθηκε ποτέ. Γεννά αυτό αρκετά νομικά θέματα τα οποία τα αντιμετωπίσαμε στην διεθνή επιτροπή την πρωτοβάθμια της Fifa. Είχαμε κατάπτωση εγγυητικής από το ξενοδοχείο “Αστήρ” αλλά και αυτό κλείστηκε. Το πνεύμα είναι αυτό. Συρρίκνωση όλων των εκκρεμοτήτων και προσήλωση στον στόχο. Υπό αυτές τις συνθήκες και εφόσον υπάρχει ηρεμία σε όλα τα μέτωπα οι οιωνοί θα είναι με εμάς. Δεν τίθεται θέμα αδειοδότησης. Δεν λειτουργεί καν η ΕΕΑ. Μόνο οι υπάλληλοι πάνε και αυτό για λόγους στήριξης. Περιμένουμε να κλείσει το προηγούμενο ιδιοκτησιακό υπό την προηγούμενη σύνθεση, έχουν υπογραφεί τα πάντα και απομένει σε εμάς μία ροή. Είχαμε μία απραξία, είχαμε βέβαια μία εκδίκηση με την διαιτησία η οποία κλείστηκε με την συμβολή του κ. Μπάρλου. Όπως επίσης και η υπόθεση του κ. Μπιτσάκου εκδικάστηκε και αυτή. Είχαμε δίκιο. Δεν βρήκαμε παπά να θάψουμε πέντε-έξι. Και ούτε μαζί με τα χλωρά να καίγονται και τα ξερά. Δεν θα πληρώνει ο κ. Μπάρλος και σε όσους δεν χρωστάει”.

Ο κ. Μπάρλος μίλησε τελευταίος και αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα:

“Αυτή τη στιγμή έχουμε οχυρώσει την ΠΑΕ με μία δομή η οποία αποτελείται από νομική δικλείδα ασφαλείας και λογιστική. Όπως έχω επαναλάβει για να προχωρήσει μία ομάδα και ειδικά μία ΠΑΕ πρέπει να υπάρχουν όλα τα παραπάνω. Άρα λοιπόν έχουμε θωρακίσει την ΠΑΕ με αυτόν τον τρόπο. Δική μας γραμμή είναι αυτή, τεχνοκρατικής λειτουργίας σε λαϊκή βάση. Αυτό υφίσταται και έτσι προχωράμε. Εν μέσω κορωνοϊού θέλησα να κερδίσω το χρόνο αυτής της αδράνειας, έτσι ώστε να ολοκληρώσουμε το προπονητικό κέντρο και να μπορεί η ομάδα να ξεκινήσει από αυτή τη βάση για να προχωρήσει και στα υπόλοιπα. Ταυτόχρονα με το προπονητικό, εξαγοράσαμε και ένα λεωφορείο το οποίο θα εξυπηρετεί την ομάδα σε όλα της τα ταξίδια. Σκοπός δικός μας είναι να μπει μία ροή η οποία θα δημιουργήσει μία υπεραξία στην ομάδα για να μπορεί να ξυπνήσει από τα 18 χρόνια λήθαργου που υπήρχε. Της χειμερίας νάρκης.

Στόχος δικός μας είναι αυτός και τίποτα άλλο. Με τα σημερινά δεδομένα και ενόψει της διακοπής είμαι σε θέση να πω ότι η ομάδα την καινούργια σεζόν θα πρωταγωνιστεί και ο στόχος είναι ένας. Και θα πατήσουμε μόνο στον στόχο αυτό, ο οποίος δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Super League 1. Εκεί της αρμόζει της ιστορικής αυτής ομάδας να είναι και είναι θέμα τιμής για όλους μας, όχι μόνο για μένα σαν πρόεδρος, για όλη την πόλη. Ο καθένας από την πλευρά του θα πρέπει να αναλάβει την δική του ευθύνη. Έχω πει ότι η διοίκηση είναι για να προχωρά και να τρέχει όλα τα οικονομικά δεδομένα της ΠΑΕ. Ο κόσμος είναι για να στηρίζει και δεχόμαστε την κρίση του όταν αυτή ευσταθή και δεν θα δεχτούμε σε καμία περίπτωση δημαγωγούς οι οποίοι μόνο κακό μπορούν να προκαλέσουν στον σύλλογο. Για τους δημαγωγούς αυτούς θέλω να σας ενημερώσω ότι έχω πλήρη εικόνα και θα ασχοληθώ μέχρι και τον τελευταίο. Πιστεύω αυτό το προπονητικό να εξυπηρετήσει στο πρακτικό κομμάτι την ομάδα, για αυτό άλλωστε και το υλοποιήσαμε.

Σήμερα κλείνουμε τρεις μήνες παρά πέντε μέρες και αυτά που έχουμε κάνει πιστεύω ότι δεν μπορούμε να τα απαριθμήσουμε ένα-ένα, αλλά καλύτερα να μιλήσουμε για αυτά που δεν έχουμε κάνει. Θα δημιουργηθεί ένα πάρκινγκ πίσω από το γήπεδο, έτσι ώστε να μπορούν να παρκάρουν και να μην υπάρχει κομφούζιο κυκλοφοριακό, ενώ είμαστε σε άμεση διαπραγμάτευση με τον κ. Αλέξανδρος Σπανό και τον Αντώνιο Σπανό μήπως μπορέσουμε και συμφωνήσουμε έτσι ώστε να επεκτείνουμε τον ήδη υπάρχοντα χώρο για την κατασκευή ενός γηπέδου ακόμα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την συνεργασία μου με τον κ. Σπανό, τον ευχαριστώ ιδιαιτέρως, γιατί πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος ότι το γήπεδο αυτό δεν ανήκει στον Φωστήρα Οβρυάς. Ανήκει σε φυσικό πρόσωπο, το οποίο μας το έχει παραχωρήσει για 32 χρόνια έναντι ενός τυπικού μικρού μισθώματος. Το γήπεδο λοιπόν αυτό δεν θα μπορούσε να πάρει κάποιο όνομα από την Παναχαϊκή, έπρεπε ηθικά για μένα να ονομαστεί “Αλέξανδρος Σπανός” λόγω του ανθρώπου που μας το παραχώρησε. Αυτό ήταν το κριτήριο.

Αναφορικά με την συνεργασία μας με την ερασιτεχνική, εγώ είμαι επιχειρηματίας και στόχος μου είναι στις διαπραγματεύσεις μου να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Άρα λοιπόν σκοπός μου είναι να έρθω σε μία διαπραγμάτευση με την ερασιτεχνική ούτως ώστε να χρησιμοποιήσουμε την Αγυιά ως φυσική έδρα της ομάδας αλλά υπό όρους. Και οι δύο πλευρές να έχουν κοινό συμφέρον. Η γραμμή μου σε ότι αφορά την ερασιτεχνική δεν θα αλλάξει, άλλωστε με τον κ. Σεμιτέκολο και τον κ. Κρεμμύδα προσπαθούμε να κλείσουμε ένα συγκεκριμένο ραντεβού για να βάλουμε κάτω την πρόταση με συμφωνία που θα εξυπηρετεί και τους δύο. Πρόθεση δική μου είναι η ομάδα να μείνει στην Αγυιά αλλά θα πρέπει και η ερασιτεχνική να καταλάβει ότι η Αγυιά για να χρησιμοποιηθεί από την ομάδα μας πρέπει να βελτιωθεί. Η ΠΑΕ θα πρέπει να καταβάλλει χρήματα για να γίνει το γήπεδο λειτουργικό και σωστό, επομένως υπάρχει ένα κοστολόγιο. Εγώ μιλάω με αριθμούς και θα μπουν όλα στο τραπέζι. Θα δούμε που θα καταλήξει η διαπραγμάτευση. Ο κ. Σεμιτέκολος είναι και αυτός πρόθυμος να συναινέσει στις προτάσεις. Θέλω την συνεργασία. Δεν έχω σκοπό να πάρω την ομάδα από την Αγυιά. Αν όμως δημιουργηθούν διαπραγματεύσεις παράλογες τότε θα υπάρξει άλλη απόφαση από τους νομικούς μου σχετικά με την ερασιτεχνική.

Για τον κ. Οφρυδόπουλο έχω να πω ότι είναι προπονητής της ομάδας μας μέχρι τις 30/6. Υπάρχει μία τεχνική έκθεση που μου έχει μεταβιβάσει ο κ. Λουμπαρδέας, από τον προπονητή μας και 1/7 θα ξέρουμε τι θα έχουμε αποφασίσει για να δούμε εκείνη την στιγμή το τι θα υφίσταται. Προς το παρόν ο κ. Οφρυδόπουλος είναι προπονητής της ομάδας μας. Σχετικά με τις ακαδημίες, είμαστε σε συζητήσεις με τον κ. Σεμιτέκολο και την προσεχή εβδομάδα θα βγει η απόφαση και θα έχετε το πλάνο. Θέλω να μιλάω με δεδομένα και όχι με υποθέσεις. Σκοπός μας είναι να γίνουν οι ακαδημίες της ΠΑΕ. Δεν θα δεχτούμε άλλο είδος ακαδημιών που θα εμπλέκονται άλλα πρόσωπα. Είμαι κάθετος σε αυτό και θα υλοποιηθεί. Οι ακαδημίες θα ανήκουν μόνο στην ΠΑΕ.

Αναφορικά με το πρωτάθλημα, πήραμε μία πρωτοβουλία στην Super League 2 έτσι ώστε να γίνει μία σύσκεψη την Τετάρτη (20/5) στην Αθήνα, για να δώσουμε μία κοινή απόφαση οι 12 ΠΑΕ η οποία θα μεταβιβαστεί στον Υπουργό για να μας λύσει ή να μας δέσει. Αυτή τη στιγμή τρέχουν τα έξοδα της ΠΑΕ, με αποτέλεσμα να μην γνωρίζουμε και εμείς το τι μέλλει γενέσθαι. Έσοδα δεν υπάρχουν, αλλά τρέχουν τα έξοδα. Εμείς νομικά αυτή τη στιγμή είμαστε στον αέρα. Περιμένουμε και πιστεύουμε ότι ο Υπουργός θα πράξει βάση της λογικής και αυτό θα μεταβιβάσουμε στον κ. Λεουτσάκο για να οργανωθούμε και να κερδίσουμε όλο αυτό το χρόνο στήνοντας την ομάδα της νέας σεζόν. Δεν θέλουμε να συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Είναι υπέρ μας να σταματήσει. Ήμασταν εκτός στόχων και θα έχουμε ένα όφελος οικονομικό αν διακοπεί το πρωτάθλημα. Η ΠΑΕ θα είναι μόνο ωφελημένη αν διακοπεί το πρωτάθλημα. Θέλω επίσης να ξεκαθαρίσω κάτι αναφορικά με κάποιες παρερμηνείες στα social media. Ο πρόεδρος έχει τα κατάλληλα πρόσωπα, στις ανάλογες θέσεις. Ο κ. Λουμπαρδέας μου έχει δώσει πλήρη εικόνα για το υλικό που έχει η ομάδα και θα ήταν πιο σωστό, σε άλλη συνέντευξη τύπου να σας ενημερώσει ο ίδιος με συγκεκριμένη ανάλυση για τα αγωνιστικά. Το πλάνο έχει βγει, υπάρχει εικόνα, αλλά δεν είναι δουλειά δική μου να μιλήσω για αυτό. Ο πρόεδρος αποφασίζει κατόπιν προτάσεων των συμβούλων του. Θα έχουμε όμως μία Παναχαϊκή με αλλαγές. Θα χτιστεί μία ομάδα που θα μπορεί να κάνει την διαφορά. Αυτό θέλουμε να πετύχουμε με τον κ. Λουμπαρδέα. Θέλουμε να πάμε σε λύσεις που θα αντέχουν στην πίεση του πρωταθλητισμού και οι λύσεις αυτές θα είναι αξιολογημένες από ένα τεχνικό επιτελείο το οποίο θα γνωρίζει τις ικανότητες του κάθε παίκτη όπως και του προπονητή. Σε αυτή την σκάλα που ανεβαίνουμε δεν υπάρχει τέλος.

Η Παναχαϊκή είναι μία ομάδα που την θεωρούμε δική μας, του κόσμου της Πάτρας, εκπροσωπεί όλη την πόλη, δεν υπάρχει τέλος στα βήματα. Τα βήματα θα είναι συνεχόμενα προοδευτικά και όχι οπισθοδρομικά και το δείχνουμε με πράξεις. Ως προς το οικονομικό δεν στηρίζομαι σε ξένες τσέπες. Ούτε σε “αιμοδότες”. Έχω κάνει ένα οικονομικό πλάνο το οποίο γνωρίζω εγώ και μόνο εγώ και όποιος θέλει με την μορφή χορηγίας να συμμετέχει είμαι ανοικτός να συζητήσουμε. Είμαι ανοικτός σε όλες τις προτάσεις. Χρήματα η διοίκηση αυτή, δεν θα ζητήσει από κανέναν. Δεν είμαστε επαίτες. Όταν το μαγαζί είναι σωστό, ο άλλος θα έρθει από μόνος του να επενδύσει. Θέλουμε να δώσουμε υπεραξία με έργα και όχι με λόγια. Θέλουμε επιχειρηματίες της πόλης να στηρίξουν, αλλά δεν εξαρτόμαστε. Δεν μας ενδιαφέρει κανένα ξένο κεφάλαιο από κανέναν χορηγό και να δημιουργήσουμε μία εικόνα αναστάτωσης ότι περιμένουμε χρήματα από αλλού. Δεν δυσκολεύεται το έργο μου, γιατί όταν εγώ κάνω κάποιες επενδύσεις, έχω κάνει τον προγραμματισμό μου. Άρα ανάλογα με τα δεδομένα της στιγμής κινούμαστε. Δεν υπάρχει δυσκολία σε κάτι. Βλέπετε ότι η επένδυση αυτή κόστισε ένα μεγάλο ποσό εν μέσω κορωνοϊού. Δεν χρειάζεται να κινδυνολογούμε. Μας ενδιαφέρει η δική μας ομάδα. Έχουμε πάρει τη ρότα μας και πάμε μέσω χρονοδιαγράμματος. Το μεγαλύτερο πρόβλημα των προηγούμενων ετών ήταν η πολυφωνία. Θα προσπαθήσω να καταργήσω αυτό. Αν όλοι αντιληφθούμε ότι ο καθένας από το πόστο του μπορεί να βοηθήσει την ομάδα τότε θα είναι όλα καλά και για εμάς σαν διοίκηση αλλά και για το τελικό αποτέλεσμα. Οι δικηγόροι είναι για τα νομικά, ο πρόεδρος για να πληρώνει, ο τεχνικός διευθυντής για να προτείνει σωστούς παίκτες, ο καθένας από το πόστο του θα βοηθήσει σε αυτή την προσπάθεια χωρίς να μπλέκεται ο καθένας με άλλα πράγματα. Η πολυφωνία στην διοίκηση αυτή δεν χωράει. Όσον αφορά τους Πατρινούς παίκτες, βεβαίως υπάρχει πλάνο να τονώσουμε το ντόπιο στοιχείο. Υπάρχουν παιδιά που βρίσκονται σε λίστα έτσι ώστε να περάσουν από δοκιμές. Ο κ. Λουμπαρδέας θα σας ενημερώσει καλύτερα, για την διαδικασία αυτή την συγκεκριμένη. Ότι είπαμε ισχύει και θα δώσουμε έμφαση στο πατρινό στοιχείο. Θα παίξουν όσοι αξίζουν. Δεν μπορούν να έρθουν όλοι οι παίκτες του τοπικού να δοκιμαστούν.

Είναι νωρίς να απαντήσω στην ερώτηση για το αν με ενδιαφέρει να ασχοληθώ με τα διοικητικά της ΕΠΣΑ. Πιστεύω ότι θα απαντήσω την περίοδο των εκλογών. Δεν έχω να πω κάτι τώρα. Έχουμε στην δικαιοδοσία μας τον Ατρόμητο Ζαρουχλεΐκων, τον Ατρόμητο Πατρών, τον Φωστήρα Οβρυάς και την Αστραπή. Σχετικά με τον κ. Κατσουράνη και θέλοντας να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα, εγώ δεν έχω κάτι προσωπικό με τον άνθρωπο. Ο Κώστας είναι ένας αξιόλογος Έλληνας παίκτης που πέρασε από τα γήπεδα και θα ήταν άδικο να μην το αναγνωρίσουμε εμείς εδώ στην πόλη μας όντας και Πατρινοί. Για να διευκρινίσω την υπόθεση Κατσουράνης, ο κάθε πρόεδρος και η κάθε διοίκηση έχει στο μυαλό της ένα πλάνο. Το δικό μας πλάνο δεν εμπεριέχει την συμμετοχή του Κώστα. Όμως επειδή στην ιδεολογία μας είμαστε διάπλατοι δεν έχουμε θέμα προσωπικό με τον άνθρωπο. Όπου μπορεί να βοηθήσει είμαστε ανοικτοί να ακούσουμε συγκεκριμένες προτάσεις και όχι αερολογίες. Ο Κώστας είναι ένα παιδί με ηθική και δεν νομίζω ότι αυτοπροτείνεται. Αν ήθελε να βοηθήσει την ομάδα, θα έπρεπε να έρθει σε επικοινωνία με τους ανθρώπους της ΠΑΕ και να κάνει τις προτάσεις του. Αλλά πιστεύω ότι δεν είναι σκοπός του η συμμετοχή του στα δρώμενα της Παναχαϊκής. Και επειδή ακούγονται διάφορα, νομίζω ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν φταίει σε κάτι. Η κάθε διοίκηση δίνει στα στελέχη της τις ανάλογες παροχές για να μπορέσουν να κινηθούν με βάση το οικονομικό πλάνο. Δεν ξέρω αν έγινε σπατάλη και δεν είμαι ο αρμόδιος να το κρίνω. Και δεν πιστεύω ότι ο Κατσουράνης δεν θέλει να δει την ομάδα στην Super League 1. Δεν θέλω καν να σκέφτομαι κάτι τέτοιο. Πιστεύω θα χαρεί αν δει την ομάδα να ανεβαίνει ένα σκαλοπάτι. Επίσης κλείνοντας, θα ήθελα να ενημερώσω ότι στις άμεσες προτεραιότητες της ΠΑΕ είναι μία συνάντηση με τους οργανωμένους οπαδούς. Τους θέλουμε στο πλευρό μας και θέλουμε κάποιες απόψεις τους. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε μία συνάντηση για να δούμε και τα θέλω τους. Θέλω να έχουμε μόνο εποικοδομητική επαφή”.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...