Χρησιμοποιώντας τη μέθοδο της προπαγάνδας, ο δήμαρχος Λουκόπουλος Τάκης, κατασκευάζοντας «ειδήσεις», λίγες μέρες πριν τις εκλογές,  προσπαθεί να παραπλανήσει τους συνδημότες μας, με στόχο την υφαρπαγή της ψήφους τους και την διατήρηση της θέσης του στην εξουσία.

Επειδή φοβάται, ότι σε λίγες μέρες θα είναι ο απερχόμενος δήμαρχος, προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κρατηθεί σ’ αυτήν.

Ενημερώνουμε τους συνδημότες μας, ότι σύμφωνα με το Ν. 3852/2010, οι δήμαρχοι, εφόσον έχουν την ιδιότητα του συνταξιούχου, έχουν το δικαίωμα να επιλέξουν,  είτε την αντιμισθία που προβλέπεται για τη θέση αυτή και καταβάλλεται από το δήμο, είτε να παραιτηθούν αυτής. 

Και εσείς κ. δήμαρχε, είστε συνταξιούχος. Μην  υποτιμάτε λοιπόν την νοημοσύνη των συμπολιτών μας.

Ο επικεφαλής της παράταξής μας,  Γιάννης Νταουσάνης,  από  το 1983 που ασχολείται  με την τοπική αυτοδιοίκηση, είτε από την θέση του προέδρου της κοινότητας, είτε από τη θέση του δημάρχου,  έχει διαθέσει τις περισσότερες αντιμισθίες ,  πληρώνοντας εργάτες για να κάνουν διάφορες εργασίες στην τότε κοινότητα Σκάλας και στο δήμο. Έχει προσφέρει προσωπική εργασία.   Έχει φυτέψει δεκάδες πλατάνια, έχει τοποθετήσει μόνος του το δίκτυο άρδευσης,   τα φροντίζει μόνος του εδώ και χρόνια. Έχει… έχει… έχει.  Δεν βγήκε όμως  να το βροντοφωνάξει. Το έκανε απλά και ταπεινά. Και όλα αυτά τα έκανε επί σειρά ετών. Μόνο 5 χρόνια ασχολείστε κ. δήμαρχε με τα κοινά, τα προηγούμενα χρόνια ήσασταν σπίτι σας.

Λυπούμαστε  κ. δήμαρχε, για τις μεθόδους που χρησιμοποιείτε για την χειραγώγηση των συμπολιτών μας.

Οι συμπολίτες μας όμως δεν καθοδηγούνται, δεν είναι άβολα πλάσματα. Είμαστε αισιόδοξοι ότι  στις 26 Μάη θα αποφασίσουν μια ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ για το δήμο Ναυπακτίας.

Η κοινωνία πλέον γνωρίζει, μπορεί να κρίνει , να συγκρίνει και να αποφασίσει.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ναι αλλα τι συμφέρει τον συνταξιουχο Λουκοπουλο η συνταξη του ή ο μισθος του δημαρχου; τροφη για σκέψη..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...