Ο Γ. Σιαμαντάς απαντά στο Ντ. Τσουκαλά: Τα έργα του Λουκόπουλου είναι πολλά και δεν μπορείτε να τα μηδενίσετε

Την δική του απάντηση στα όσα είπε ο αντιδήμαρχος Ντίνος Τσουκαλάς στη γενική συνέλευση της κοινότητας Γαλατά έδωσε με σχόλιο του στο Nafpaktia news.gr ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Σιαμαντάς. Ο τέως αντιδήμαρχος αναφέρθηκε στα έργα της δημοτικής αρχής Λουκόπουλου και αναφέρθηκε στα όσα ακούστηκαν μέσα από το βίντεο του Nafpaktia news.gr με καυστικά σχόλια κατά του Γιάννη Μπουλέ και του Ντίνου Τσουκαλά.

Επίσης αποκάλυψε ότι δεν προσκλήθηκε η αντιπολίτευση στη γενική συνέλευση μόνο και μόνο όπως αναφέρει στο σχόλιο του από την φοβία σύγκρισης. Όπως αναμένεται μετά από όσα ακούστηκαν στο Γαλατά μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει το επόμενο δημοτικό συμβούλιο.

Αναλυτικά το σχόλιο του στο Nafpaktianews.gr

ΚΑΤ”ΑΡΧΗΝ ΘΕΩΡΩ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΟΛΙΣΘΗΜΑ ,ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΘΕΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ Γ.ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ,.ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΦΟΒΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ….ΑΙΣΧΟΣ!!!!!
ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΥ ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΜΗΔΕΝΙΣΕΤΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΑ ΦΙΜΩΣΕΤΕ….ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΣΤΗ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜ, ΑΡΧΗ….

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ.ΜΠΟΥΛΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΥΤΕ ΜΕ ΕΥΛΑΒΕΙΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΥΠΕΡΜΕΤΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΒΑΡΑΣΟΒΑΣ,ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΟΥΤΕ ΜΙΣΟ ΕΡΓΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝ. ΓΑΛΑΤΑ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΚΟΨΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ…
Υ.Γ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΥ.
1.ΚΔΑΠ
2.ΚΑΠΗ
3.ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ
4.ΠΛΑΤΕΙΑ
5.ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΑΛΑΤΑ(ΥΠΟΔΟΜΕΣ-ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ)
6.ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΒΟΥΡΟΤΡΥΠΑ
7.ΕΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ Π.Ε.Π ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΓΑΛΑΤΑ
8.ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ LEADER ΤΟΥ ΑΝΑΡΡΗΧΙΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΒΑΡΑΣΟΒΑΣ
9.ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
R E S P E C T !!!!!!!!

Η τοποθέτηση Τσουκαλά στη γεγνική συνέλευση στο Γαλατά



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...