Ευχετήριο μήνυμα Δημάρχου Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστα Λύρου για την Πρωτοχρονιά.

Αναλυτικά το μήνυμα:

«Αφήνουμε πίσω μας μια χρονιά γεμάτη δυσκολίες. Μια χρονιά σκληρής δοκιμασίας για όλους μας. Που μας έφερε απέναντι σε βιβλικές καταστροφές. Με ένα θανατηφόρο ιό που μας στέρησε αγαπημένα πρόσωπα, και ανέτρεψε κάθε σχεδιασμό και κάθε κανονικότητα.

Κάθε τέλος όμως, επιφυλάσσει μια καινούργια αρχή, η οποία, όσο δύσκολη κι αν φαντάζει, ενέχει την προσδοκία του καινούργιου, την υπόσχεση για κάτι καλύτερο για εμάς, για τα παιδιά μας και τον τόπο μας. Απολογιστικά στο Δήμο μας οφείλω με κάθε ειλικρίνεια να πω πως έγινε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό να γίνει, δεδομένων των συνθηκών.

Δουλέψαμε σκληρά σε όλους τους τομείς διοίκησης, αναζητήσαμε λύσεις σε πολλά και χρόνια αδιέξοδα, που ταλαιπωρούν τον ευλογημένο τόπο μας. Προσπαθήσαμε άοκνα και αταλάντευτα και με την ίδια και μεγαλύτερη δύναμη και όρεξη θα συνεχίσουμε τον αδιάκοπο αγώνα μας.

Η εικόνα του Δήμου μας αλλάζει προς το καλύτερο και το 2022 με υπευθυνότητα, αλληλεγγύη, αισιοδοξία, νέες ιδέες και προτάσεις και έργα σημαντικά θέτουμε γερές βάσεις για την ανάπτυξη, την πρόοδο και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών μας.

Με τις σκέψεις αυτές εύχομαι σε όλες και όλους από καρδιάς υγεία, ευημερία και πρόοδο».Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...