Ο Ζλάταν διατήρησε το αήττητο της Γιουνάιτεντ σε ματς-διαφήμιση για το ποδόσφαιρο (Βίντεο)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ αναδείχθηκαν ισόπαλες (1-1) στο μεγάλο ντέρμπι του «Ολντ Τράφορντ», με την… Τσέλσι του Αντόνιο Κόντε να είναι η πραγματική κερδισμένη του παιχνιδιού, καθώς διατήρησε το +7 από τη δεύτερη θέση.

Η Γιουνάιτεντ ήταν η απόλυτη κυρίαρχος στο πρώτο 45λεπτο, όμως με… περίεργο τρόπο, βρέθηκε πίσω στο σκορ! Ο υπαίτιος για αυτή την εξέλιξη φέρνει στο όνομα Πολ Πογκμπά! Ο Γάλλος, αφού πρώτα έχασε το… άχαστο στο 20’, μετά από μπαλιά «πάρε – βάλε» του Μχιταριάν, επτά λεπτά αργότερα, αποφάσισε να κάνει… χέρι (!) σε εκτέλεση κόρνερ του Μίλνερ, με το πέναλτι να καταλογίζεται αμέσως. Την μπάλα έστησε στα 11 μέτρα ο Μίλνερ, που δεν αστόχησε, πετυχαίνοντας το 0-1 από το… πουθενά για την Λίβερπουλ.

Η Γιουνάιτεντ συνέχισε να κυριαρχεί στο παιχνίδι, όμως ο Μινιολέ είχε κατεβάσει τα ρολά, τόσο σε εκπληκτικό κτύπημα φάουλ του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς στο 33’, όσο και σε τετ α τετ του Μχιταριάν στο 41’.

Ίδια η εικόνα και στο ξεκίνημα της επανάληψης, με τον Μαρσιάλ να μην μπορεί να βρει με το τακουνάκι την μπάλα, σε γύρισμα του Μχιταριάν στο 55’ και κάπου εκεί ο Κλοπ έριξε στο παιχνίδι τον Κουτίνιο. Ο Βραζιλιάνος άλλαξε τον ρυθμό και παραλίγο με το… καλημέρα να… τελειώσει το ματς, όταν στο 61’ βρίσκει τον Φιρμίνο, όμως ο Ντε Χέα έβγαλε το πλασέ του τελευταίου. 

Στο 64’ το πλασέ του Ρούνεϊ δεν βρήκει στόχο και δύο λεπτά αργότερα ο Λαλάνα κέρδισε τις κόντρες, όμως σταμάτησε στον Ντε Χέα.

Στο 75’ ήταν η σειρά του Βαϊνάλντουμ να απειλήσει, μετά από σέντρα του Λαλάνα, όμως η κεφαλιά του δεν βρήκε στόχο, για να φτάσουμε στο 84’, όταν και η Γιουνάιτεντ έφτασε στην ισοφάριση. Ήταν η αρχική κεφαλιά του Φελαϊνί στο δοκάρι, με τον Μάτα να παίρνει το ριμπάουντ, να γυρίζει και τον Ζλάταν με νέα κεφαλιά, να στέλνει την μπάλα στα δίκτυα, για το 1-1.

Η Λίβερπουλ, πάντως, θα μπορούσε να προκαλέσει… εγκεφαλικά στο «Ολντ Τράφορντ» στο 92’, όταν ο Βαϊνάλντουμ βρέθηκε απέναντι από τον Ντε Χέα, όμως το πλασέ του ήταν… πεθαμένο, με τον Ισπανό να μπλοκάρει και το 1-1 να μένει μέχρι το φινάλε.

 

Πηγή: Ο Φίλαθλος

 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...